The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λέστερ εναντίον Τσέλσι

Leicester-Chelsea-14.01

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου, 7:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο King Power

Το κεντρικό ματς του Σαββάτου στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της νυν πρωταθλήτριας Αγγλίας Λέστερ Σίτι και Τσέλσι, η οποία αυτή τη στιγμή είναι ο ηγέτης του αγγλικού ελίτ πρωταθλήματος. Η Λέστερ Σίτι ξέρει πολύ καλά πώς να παίξει στο “King Power”, ενώ οι “μπλε” είναι η ισχυρότερη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας στο παιχνίδι εκτός έδρας.

Μαχητής για την επιβίωση

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με το ότι είπε, πώς η ομάδα του ως σκοπό έχει τη διατήρηση της θέσης στο ελίτ πρωτάθλημα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Τότε γελάσανε με τα λόγια του, πώς μπορεί να γίνει αυτό: να είσαι πρωταθλητής και να μιλάς για τη διατήρηση της θέσης. Αλλά, όπως μπορούμε να δούμε τώρα, κατά κάποιο τρόπο, τα λόγια του Ιταλού αποδείχθηκαν προφητικά. Τώρα στο ενεργητικό των “αλεπούδων” είναι 21 πόντοι, η Λέστερ είναι στην 15η θέση στην κατάταξη, μόλις έξι βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πέντε πόντους απόσταση

Η Τσέλσι μετά από 20 γύρους έχει πέντε πόντους χάντικαπ από την Λίβερπουλ. Η ομάδα του Κόντε πραγματοποιεί ωραία σεζόν, σχεδόν δεν κάνει λάθη, ωστόσο, στον τελευταίο γύρο οι “μπλε” έχασαν από τα “σπιρούνια” με σκορ 0:2. Εκτός έδρας οι Λονδρέζοι έπαιξαν 10 αγώνες, όπου σημείωσαν επτά νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 14-9. Επιπλέον, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Τσέλσι έχει μία από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, εκτός έδρας οι “μπλε” έφαγαν λιγότερα γκολ απ’ όλους στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Πρόβλεψη

Η Λέστερ έχασε τους τρεις βασικούς παίκτες που πέταξαν στο Κύπελλο Αφρικής, και θα είναι τρομερά δύσκολα να αντικατασταθεί η απώλεια των Marez και Slimane. Με τη σειρά της η Τσέλσι ως “μπλε” μηχανή απόκτησης βαθμών ταξιδεύει στο Λέστερ για να κερδίσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Τσέλσι με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *