The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λέγκια Βαρσοβίας εναντίον Άρκα

Legia-Arka-07.07

Σούπερ Καπ Πολωνίας

Στάδιο του πολωνικού στρατού, Βαρσοβία

Ημερομηνία αγώνα: 07/07/2017 09:30 π.μ. Ώρα Ελλάδας

Την ερχόμενη Παρασκευή στις 7 Ιουλίου 2017 η Λέγκια Βαρσοβίας, η οποία έγινε πρωταθλήτρια της Πολωνίας στη σεζόν 2016 – 17, στο «City Stadium» στη Βαρσοβία θα φιλοξενεί την Άρκα της Gdynia στο πλαίσιο του Σούπερ Καπ Πολωνίας. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά της Λέγκια, κάτι που είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, με δεδομένο το γεγονός ότι η Λέγκια θα παίξει στην έδρας της, αλλά και η Άρκα δεν πρέπει να υποτιμηθεί, αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να προσαρμοστεί στους πιο σημαντικούς αγώνες, οπότε από τους μελλοντικούς φιλοξενούμενους θα πρέπει να περιμένουμε έκπληξη.

Πρωταθλητές

Η Λέγκια μετά από 37 γύρους της περασμένης σεζόν στο πλαίσιο του πολωνικού πρωταθλήματος κατάφερε να κερδίσει 44 βαθμούς. Αυτή η ομάδα έχει 21 νίκες, 10 ισοπαλίες και έξι ήττες. Εντός έδρας τους οι παίκτες από τη Βαρσοβία έπαιξαν 19 αγώνες, όπου σημείωσαν 8 νίκες, 8 ισοπαλίες και τρεις ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 32:15.

Παρά λίγο να αποκλειστούν

Η Άρκα, αν και έχει κερδίσει το Κύπελλο Πολωνίας, τη σεζόν 2016–17 αυτή η ομάδα  παρά λίγο να υποβιβαστεί από το ελίτ πρωτάθλημα Πολωνίας. Μετά από 37 αγώνες στην Εξτρακλάσα οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κερδίσουν 24 βαθμούς, η ζώνη του υποβιβασμού και συγκεκριμένα η ομάδα Gurnik έμειναν πίσω μόνο με δύο μονάδες διαφορά. Εκτός έδρας η Άρκα έχει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 10 ήττες.

Πρόβλεψη

Η Λέγκια Βαρσοβίας από όλες τις απόψεις είναι ισχυρότερη από την Άρκα, επιπλέον, η ομάδα της Βαρσοβίας θα παίξει στο γήπεδό της στη γενέτειρά της. Εκτός αυτού η Λέγκια Βαρσοβίας είναι μία από τις ισχυρότερες ομάδες εντός έδρας παιχνιδιού στην Πολωνία, ενώ τα παιδιά από την Gdynia εκτός έδρας σπάνια παίζουν επιτυχείς αγώνες. Σε αυτό το ζεύγους το στοίχημα στους γηπεδούχους και φαβορί φαίνεται ενδιαφέρουσα επιλογή. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λέγκια Βαρσοβίας με απόδοση 1,47.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *