The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λάτσιο εναντίον Φιορεντίνα

lazio-fiorentina-18-12

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, 9:45 μ.μ.

Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης, Ρώμη

Στο πλαίσιο του 17ου γύρου της Σέριε Α΄ Ιταλίας η ομάδα της Λάτσιο στο Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης θα φιλοξενεί τη ρωμαϊκή ομάδα της Φλωρεντίας Φιορεντίνα. Αυτός ο αγώνας υπόσχεται να είναι πολύ ενδιαφέρον, επειδή και οι δύο ομάδες μάχονται για τη θέση στη ζώνη ευρωπαϊκών κυπέλλων.

Λάτσιο είναι καλή εντός έδρας

Λάτσιο Ρώμης αυτή τη σεζόν δείχνει πολύ καλό επίπεδο του ποδοσφαίρου, το οποίο επιβεβαιώνεται από τα αποτελέσματα της ομάδας. Μετά από 16 παιχνίδια οι “αετοί” έχουν στο ενεργητικό τους 31 πόντους και μοιράζονται με τη Νάπολι 4η–5η θέσεις στο πρωτάθλημα. Μέχρι τη ζώνη του Champions League, όπου βρίσκεται η Μίλαν, είναι μόνο μία μονάδα χάντικαπ, ενώ ο σκοπός των Ρωμαίων για την τρέχουσα περίοδο είναι να μπουν στην τριάδα των ισχυρότερων. Εντός έδρας η Λάτσιο στο πλαίσιο της Σέριε Α΄ Ιταλίας έπαιξε οκτώ αγώνες, στους οποίους έχει σημειώσει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Έχασαν οι λατσιάλε μόνο από τους δύο ηγέτες του πρωταθλήματος: Γιουβέντους και Ρόμα.

Δε θα δουν το Champions League

Η Φιορεντίνα μεσοβδόμαδα έπαιξε το παιχνίδι του τρίτου γύρου της Σέριε Α΄ Ιταλίας κόντρα στη Τζένοβα και έχασε τον αγώνα με σκορ 0:1. Τώρα στην κατάταξη εμφανίστηκε αρμονία, και η Φιορεντίνα βρίσκεται στην έβδομη θέση στην κατάταξη. Δυνητικά η ομάδα του Sousa μπορεί να αγωνιστεί για τη θέση στη ζώνη του Champions League, αλλά το μέγιστό της είναι η θέση στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Λάτσιο αυτή τη στιγμή φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα και υποσχόμενη περισσότερα από τις «βιολέτες», σε μια τέτοια κατάσταση μάλλον δεν έπρεπε να ποντάρετε στους μελλοντικούς φιλοξενούμενους.

Πρόβλεψη

Η Λάτσιο πρέπει να διατηρήσει τον ρυθμό τον οποίον καθορίζουν οι κορυφαίες ομάδες στην Ιταλία, και για αυτό θα πρέπει να κερδίζει τα εντός έδρας παιχνίδια. Η Φιορεντίνα δεν είναι η ισχυρότερη ομάδα εκτός έδρας παιχνιδιού της Σέριε Α΄ Ιταλίας , και ο αγώνας ενάντια στη Τζένοβα έδειξε ότι αυτή η ομάδα έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Λάτσιο με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *