The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λάτσιο εναντίον Αταλάντα

Lazio-Atalanta-06.05

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 6 Μαΐου 2018, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης

Δεν θα τολμούσα να στοιχηματίσω στην έκβαση του αγώνα, αν και οι γηπεδούχοι δικαίως θεωρούνται φαβορί και θα πρέπει να κερδίσουν. Παλεύουν για το χάλκινο μετάλλιο με το άλλο ρωμαϊκό σύλλογο και έχουν απίστευτα κίνητρα στο τέλος της σεζόν. Αλλά και η Αταλάντα έχει τεράστιο κίνητρο. Προς το παρόν η ομάδα υπάρχει έκτη, στην ευρωπαϊκή ζώνη, αλλά σε περίπτωση λάθους η Μίλαν μπορεί κάλλιστα να την προσπεράσει στο βαθμολογικό πίνακα. Ως εκ τούτου, περιμένω καυτό αγώνα με μεγάλο αριθμό των γκολ.

Η Λάτσιο έσπασε ρεκόρ των σκοραρισμένων γκολ στη Σέριε A’ Ιταλίας της φετινής σεζόν: 84 σε 35 γύρους. Αλλά και έχασαν οι Ρωμαίοι σε αυτούς τους αγώνες 43 φορές. Στατιστικές επιδόσεις σε εντός έδρας παιχνίδια των «αετών» είναι 42:17, κατά μέσο όρο στη Ρώμη σκοράρουν 2,5 γκολ ανά παιχνίδι, χάνουν ακριβώς ένα γκολ. Στοίχημα στο σύνολο πάνω από 2,5 με συμμετοχή της Λάτσιο αυτή τη σεζόν πέρναγε σε 27 από τα 35 παιχνίδια της Σέριε Α’ Ιταλίας. Αυτό είναι επίσης ένα ρεκόρ. Σε 11 από τα 17 εντός έδρας αγώνες των Ρωμαίων το σύνολο πάνω από 2.5 επίσης έσπασε.

Η Αταλάντα επίσης σκοράρει αρκετά αυτή τη σεζόν: 55 φορές σε 35 αγώνες. Κατά μέσο όρο περισσότερα από ένα γκολ ανά παιχνίδι. Έχασε 36 φορές, επίσης λίγο περισσότερο από ένα γκολ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο. Διαφορά τερμάτων στα 17 εκτός έδρας παιχνίδια της σεζόν αποτελεί 26:19, κατά μέσο όρο η ομάδα σκοράρει και χάνει περισσότερο από ένα γκολ στον αγώνα. Το στοίχημα στο σύνολο πάνω από 2.5 παίζεται συχνά στους αγώνες της Αταλάντα: 17 φορές τη τρέχουσα σεζόν και 8 φορές σε εκτός έδρας αγώνες. Νομίζω ότι οι φιλοξενούμενοι θα είναι σε θέση να σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ.

3-3, 2-1, 4-3, 2-0, 1-2. Στις πέντε τελευταίες προσωπικές συναντήσεις μεταξύ των αντιπάλων το σύνολο πάνω από 2.5 δεν πέρασε μόνο μία φορά. Στον αγώνα του πρώτου γύρου της σεζόν στο γήπεδο της Αταλάντα οι ομάδες έπαιξαν ισοπαλία 3:3. Την περασμένη σεζόν στη Ρώμη οι φιλοξενούμενοι νίκησαν τον αντίπαλό 2:1, και το στοίχημα στο συνόλου πέρασε και πάλι. Η πρόβλεψή μου είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2.5 με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *