The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λάτσιο εναντίον Τορίνο

Lazio-Torino-11.12

Σέριε Α΄Ιταλίας

Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ολίμπικο

Σε αντίθεση με τις προβλέψεις μετά από 15 γύρους της Σέριε A’ η Λάτσιο είναι ένας από τους κύριους διεκδικητές του Scudetto. Τώρα οι «αετοί» έχουν 32 βαθμούς και από τον ηγέτη Ίντερ είναι 7 βαθμούς πίσω, αλλά υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι στο χέρι, έτσι ώστε η υποτιθέμενη διαφορά από τους «νερατζούρι» είναι μόλις 4 βαθμούς, άραγε το στοίχημα για τον τίτλο στο πρωτάθλημα της Λάτσιο έχει καλή πιθανότητα επιτυχίας.

Αντίθετα με τις προβλέψεις η Λάτσιο στο τελευταίο παιχνίδι μπόρεσε να νικήσει εκτός έδρας τη Σαμπντόρια 1:2, που ήταν τέλεια πριν από αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο οι “αετοί” έχαναν 1:0, αλλά κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές στα τελευταία 10 λεπτά της συνάντησης.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις η Τορίνο δεν παρουσιάζει πλέον τόσο καλά αποτελέσματα όπως πριν από ένα χρόνο. Οι “ταύροι” είναι ένας ισχυρός μεσαίος παίκτης και παρόλο που δεν κινδυνεύουν από υποβιβασμό, δεν ποντάρουν όμως στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Στους τέσσερις αγώνες της Τορίνο περνάνε προβλέψεις στην ισοπαλία. Με τη σειρά μοιράστηκαν βαθμούς με την Ίντερ, Κιέβο, Μίλαν και την Αταλάντα. Ωστόσο, στα δύο τελευταία παιχνίδια οι “ταύροι” ήταν τυχεροί να ξεφύγουν από τις ήττες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: προσωπικό over της Λάτσιο με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *