The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λάτσιο εναντίον Νις

Lazio-Nice-02.11

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Φάση ομίλων

Πέμπτη, 2/10/2017, 10:05 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Stadio Olimpico

Η Ρωμαϊκή ομάδα του Λάτσιο στον τέταρτο γύρο της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ στην έδρα της θα φιλοξενεί τη γαλλική Νις. Πριν από δύο εβδομάδες οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν ήδη παίξει μεταξύ τους, σε εκείνο το παιχνίδι οι Ιταλοί κατάφεραν να νικήσουν τον αντίπαλο με σκορ 2:1. Στην επικείμενη συνάντηση οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν επίσης την προτίμησή στους Ρωμαίους, η Λάτσιο φαίνεται καλή, ενώ η Νις έχει πέσει αισθητά σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν, όταν η ομάδα ήταν σε θέση να κερδίσει την τρίτη θέση στην Λιγκ 1 Γαλλίας.

Στην πρώτη θέση

Η νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι εγγυάται στους «αετούς» θέση στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, και ίσως ακόμη και την πρώτη θέση στον όμιλο Κ. Τώρα οι Ρωμαίοι στο ενεργητικό τους έχουν 9 βαθμούς, τρεις μονάδες περισσότερο από ό, τι έχει η Νις, οκτώ από την Φίτεσε και την Ζούλτε Βάρεγκεμ. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Λάτσιο μόνο κέρδιζε, εκτός από τη νίκη επί της Νις, υπάρχουν ακόμη νίκες επί της Γιουβέντους, Κάλιαρι, Μπολόνια και Μπενεβέντο.

Μόνο ήττες

Σε αντίθεση με τη Λάτσιο, η οποία μόνο κερδίζει τον τελευταίο καιρό, η Νις μόνο έχανε, αλλά αυτό το γεγονός δεν επηρέασε τις πιθανότητες των εκπροσώπων της γαλλικής Ριβιέρας στην πρόκριση στα πλέι-οφ. Είναι πάρα πολύ μεγάλη διαφορά στην κατηγορία μεταξύ των «βατράχων» και των δύο αουτσάιντερ του ομίλου Κ. Αλλά είχε το αντίκτυπο στην κατάσταση στο γαλλικό πρωτάθλημα, όπου η Νις βρίσκεται μόνο στην 16η θέση.

Πρόβλεψη

Η Λάτσιο βρίσκεται τώρα σε τόσο καλή φόρμα, που δύσκολα η Νις θα μπορέσει να σταματήσει τους Ρωμαίους. Η Λάτσιο θα προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα της πρόκρισης στα πλέι-οφ την ερχόμενη Πέμπτη για να επικεντρωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις μέχρι την άνοιξη, και σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό για να δώσει στους νέους την ευκαιρία να εκφράσουν τον εαυτό τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λάτσιο με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *