The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λάτσιο εναντίον Μίλαν

Lazio-Milan-10.09

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου, 4:00 μ.μ.  Ώρα Ελλάδας

Stadio Olimpico

Ο κεντρικός αγώνας του τρίτου γύρου της Σέριε A θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Λάτσιο Ρώμης και Μίλαν. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν καλά την νέα σεζόν, ειδικά αυτό αφορά τους μελλοντικούς φιλοξενούμενους, και οι δύο θα αγωνιστούν για τη θέση στο TOP-4, οπότε ο επερχόμενος αγώνας θα είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρον και διασκεδαστικός.

Με το τρόπαιο

Η Λάτσιο ξεκίνησε τη σεζόν με τον αγώνα για το Σούπερ Καπ Ιταλίας εναντίον Γιουβέντους. Ο αγώνας διεξήχθη στη Ρώμη στο “Olimpico”, αλλά παρόλα αυτά η πρωτευουσιάνικη ομάδα σε αυτή τη συνάντηση ήταν ξεκάθαρο αουτσάιντερ. Το αποτέλεσμα – νίκη της Λάτσιο, αυτή η ομάδα έδειξε ότι το τέρας του Τορίνο μπορεί να αντισταθεί. Στον πρώτο γύρο της Σέριε A οι «αετοί» δεν ήταν σε θέση να κάνουν τίποτα με την ομάδα SPAL: ισοπαλία 0:0, στο δεύτερο γύρο η Λάτσιο νίκησε την Κιέβο 2:1.

Δύο νίκες

Η Μίλαν ξεκίνησε τη σεζόν λίγο νωρίτερα από τις περισσότερες ομάδες της Σέριε A, καθώς έλαβε μέρος στην προκριματική του Europa League. Στον πρώτο γύρο του ιταλικού πρωταθλήματος οι «ερυθρόμαυροι» εκτός έδρας νίκησαν την Κροτόνε, στο δεύτερο γύρο εντός έδρας νίκησαν την Κάλιαρι 1:2. Μετά από δύο αγωνιστικές ημέρες η Μίλαν έχει στο ενεργητικό της 6 βαθμούς, αυτή η ομάδα μοιράζεται την πρώτη – πέμπτη θέσεις με τη Γιουβέντους, Ίντερ, Νάπολι και Σάμπα.

Πρόβλεψη

Η Λάτσιο παίζει ιστορικά καλά εντός έδρας, αυτή η ομάδα ξεκίνησε τη σεζόν με τη νίκη πάνω στην ισχυρότερη ιταλική ομάδα, αλλά στο πρωτάθλημα σκόνταψε με τον αρχάριο στον πρώτο γύρο. Θα ήταν ωραίο για τους “αετούς” μετά από μια τέτοια αποτυχία να ευχαριστήσουν τους πολυάριθμους οπαδούς τους με μια νίκη επί ισχυρής Μίλαν, που αυτή τη σεζόν μπορεί να προσπαθήσει να κάνει πολλά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λάτσιο δε θα χάσει με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *