The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κόστα Ρίκα εναντίον Σερβία

CostaRica-Serbia-17.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Αρένα της Σαμάρα

Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018, 3:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στον όμιλο Ε. Θα συναντηθούν ομάδες, για τις οποίες προβλέπουν τη μην πρόκριση στα πλέι-οφ. Αλλά η νίκη θα ανοίξει νέες προοπτικές όσο για την Κόστα Ρικά τόσο και για τους Σέρβους.

Η Κόστα Ρίκα ξεχάσει τελείως πώς να κερδίσει. Στα τελευταία δέκα ματς πέτυχε μόνο δύο φορές θετικό αποτέλεσμα για τον εαυτό της: με τη Σκωτία και τη Βόρεια Ιρλανδία. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Λατίνοι έχουν παίξει και με τις κορυφαίες εθνικές όπως η Ισπανία, το Βέλγιο και η Αγγλία. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια η ενδεκάδα του Όσκαρ Ραμίρεζ έχασε χωρίς καμία ευκαιρία. Ο ισχυρότερος κρίκος της ομάδας είναι ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης Keilor Navas. Εάν παίξει στο επίπεδό του, η Κόστα Ρίκα μπορεί να υπολογίζει το θετικό αποτέλεσμα. Αν αρχίσει τα τρελά, η εθνική δεν θα μπορέσει να αποφύγει την ήττα.

Οκτώ χρόνια αργότερα οι Σέρβοι επιστρέφουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου απουσίας η ομάδα έγινε μόνο ισχυρότερη. Στη σύνθεσή της εμφανίστηκε το αστέρι του πρώτου μεγέθους – ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον παίκτη της Λάτσιο να εκδηλωθεί σε όλο του το μεγαλείο, καθώς και για την προώθηση της μεταγραφής του σε μια ισχυρότερη ευρωπαϊκή ομάδα. Την παραμονή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η ενδεκάδα Μλάντεν Κρσταιτς νίκησε 5:1 τη Βολιβία και έρχεται στο τουρνουά σε καλή διάθεση.

Πρόβλεψη

Η ευρωπαϊκή ομάδα είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Οι δυνατότητες της Κόστα Ρίκα είναι ήδη γνωστές σε όλο τον κόσμο, έτσι δεν θα είναι σε θέση να εκπλήξει το κοινό. Η κατηγορία των Σέρβων παικτών είναι πολύ υψηλότερη και αυτό θα είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία τους. Πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της εθνικής Σερβίας με απόδοση 1,98.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *