The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κρουζέιρο εναντίον Παλμέιρας

Cruzeiro-Palmeiras-09.07

Σέριε Α΄ Βραζιλίας

Αύριο, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Μινεϊράο, Μπέλο Οριζόντε

Ένας από τους βασικούς αγώνες του 12ου γύρου της Σέριε Α΄ Βραζιλίας  θα πραγματοποιηθεί στο Μπέλο Οριζόντε, όπου η Κρουζέιρο εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Παλμέιρας. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά των μελλοντικών γηπεδούχων, Κρουζέιρο, αλλά η σημερινή φόρμα αυτής της ομάδας απέχει πολύ από την ιδανική. Η Παλμέιρας με τη σειρά της μετά από ένα αδύναμο ξεκίνημα στην Σέριε A’ εμφανώς συνήλθε, αυτή η ομάδα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Βραζιλίας σε τέσσερα τελευταία παιχνίδια μόνο κέρδιζε.

Μετά το ντέρμπι

Η Κρουζέιρο στο ντέρμπι εναντίον Ατλέτικο Μινέιρο στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος της Βραζιλίας τίποτα δεν μπόρεσε να κάνει με τον αντίπαλό της, έχοντας χάσει με σκορ 1:3. Μετά από αυτή την ήττα οι «αλεπούδες» έχουν πέσει στην 13η θέση στην κατάταξη, έχοντας αποκλειστεί ακόμη και από τη ζώνη του Κυπέλλου της Νότιας Αμερικής. Επιπλέον και από τη ζώνη του υποβιβασμού, στην οποία βρίσκονται Σάο Πάολο, Βιτόρια, Αβάϊ και Ατλέτικο Γ. είναι μόνο τρεις μονάδες χάντικαπ, δηλαδή ένας-δυο ανεπιτυχείς αγώνες, και μπορεί να βρεθεί στο κάτω μέρος του πίνακα.

Κυνηγώντας την Κορίνθιανς

Η Παλμέιρας σε τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Σέριε A μόνο κερδίζει, όσο εντός, τόσο και εκτός έδρας. Οι “πράσινο” ήταν ισχυρότεροι της Μπάια, Ατλέτικο Γ., Πόντε Πρέτα, Γκρέμιο. Στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Βραζιλία η Παλμέιρας βρίσκεται στην τέταρτη θέση, 10  μονάδες πίσω από την κορυφαία Κορίνθιανς. Οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουν.

Πρόβλεψη

Η Κρουζέιρο στο επερχόμενο παιχνίδι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, αλλά υπάρχει η αίσθηση ότι η Παλμέιρας σε αυτό το ζευγάρι έχει υποτιμηθεί. Οι «πράσινη» έχουν αποκτήσει καλή φόρμα τον τελευταίο καιρό, αυτή η ομάδα παλεύει για τον τίτλο στο πρωτάθλημα, οπότε η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Παλμέιρας δε θα χάσει με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *