The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κροατία – Σαν Μαρίνο στις 4/6/2016, 21:15

Хорватия-Сан-Марино-4.06

Το Σάββατο, 4 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθούν μερικοί φιλικοί αγώνες ποδοσφαίρου, ανάμεσά τους θα είναι συνάντηση μεταξύ των εθνικών ομάδων της Κροατίας και του Σαν Μαρίνο. Η βαλκανική ομάδα ενεργά διεξάγει την προετοιμασία για το επερχόμενο ευρωπαϊκό διαγωνισμό ποδοσφαίρου, ενώ οι εκπρόσωποι της χώρας των νάνων άρχισαν να προετοιμάζονται για τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο θα λάβει χώρα το καλοκαίρι του 2018 στη Ρωσία.

Την παραμονή του Euro-2016 οι παίκτες του Άντε Τσάτσιτς έπαιξαν έναν ακόμα φιλικό αγώνα με την εθνική της Μολδαβίας και κέρδισε με σκορ 1:0, το γκολ σημείωσε ο μέσος αμυντικός των Κροατών ο Κράμαριτς. Εκτός απ’ αυτό το παιχνίδι η εθνική των Βαλκανίων ήταν να παίξει έναν άλλο φιλικό αγώνα με την ομάδα από το Ιράν, αλλά ο αγώνας ακυρώθηκε. Ο επόμενος αντίπαλος δεν είναι ο ισχυρότερος της λίστας. Η εθνική του Σαν Μαρίνο είναι μία από τις πιο αδύναμες ομάδες στον κόσμο. Πιθανώς, τέτοιο αντίπαλο η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Κροατίας επέλεξε για να αυξήσει το ηθικό των παικτών της με μία πιθανή σημαντική νίκη επί του νάνου.

Σχεδόν χωρίς γκολ

Οι παίκτες του Pierre Angelo στους τελευταίους πέντε αγώνες έχασαν και στους πέντε, αλλά κατάφεραν να σκοράρουν ένα γκολ στη λιθουανική ομάδα. Με την Λιθουανία γενικά έπαιξε αρκετά καλά η εθνική του Σαν Μαρίνο, χάνοντας από αυτή την ισχυρή ομάδα με ελάχιστο σκορ 1:2.

Πρόβλεψη

Οι Κροάτες είναι υποχρεωμένοι να συντρίψουν τους αδύναμους παίκτες του Σαν Μαρίνο και να ξεκινήσουν το έργο τους ακόμα στο πρώτο ημίχρονο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Συνολικός αριθμός των γκολ στο πρώτο ημίχρονο είναι πάνω από 2,5 (over 2,5) με απόδοση 1,61 στην εταιρεία 365bet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *