The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κροατία – Μολδαβία στις 27/5/2016, 21:30

Хорватия-Молдова-27.05

Στο φιλικό αγώνα την επόμενη Παρασκευή η εθνική της Κροατίας εντός έδρας της θα φιλοξενήσει την εθνική της Μολδαβίας. Η ομάδα του Άντε Τσάτσιτς άρχισε την προετοιμασία για το επικείμενο Euro 2016, και η εθνική της Μολδαβίας, με όλο μου το σεβασμό, δύσκολο να μπορέσει να αντιμετωπίσει τους ισχυρούς Βαλκάνιους, οπότε η υπάρχουσα γραμμή στοιχημάτων για αυτό τον αγώνα, όπου οι Κροάτες είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, είναι έγκυρη.

Μετά την πρόκριση στο τελικό γύρο του Euro 2016 η εθνική της Κροατίας έπαιξε τρεις φιλικούς αγώνες. Κέρδισε με σκορ 3:1 τους Ρώσους και 2:0 την εθνική του Ισραήλ, και έφερε τον αγώνα εκτός έδρας κόντρα στους Ούγγρους στην ισοπαλία 1:1. Σε γενικές γραμμές πρέπει να πω ότι Βαλκάνιοι περισσότερο από βέβαια παίζουν εντός έδρας: δεν έχασαν από τους Ιταλούς, με μεγάλο σκορ νίκησαν τη Νορβηγία, τη Βουλγαρία και το Αζερμπαϊτζάν στο πλαίσιο των προκριματικών για το Euro, χάνοντας τον ελάχιστο αριθμό των γκολ.

Προβλήματα στην επίθεση

Η ομάδα της Μολδαβίας αναμενόμενα πέρασε έξω από τον τελικό γύρο του Euro 2016, τερματίζοντας στην τελευταία έκτη θέση του ομίλου G. Μετά τα προκριματικά για το Euro η ομάδα του Ιγκόρ Ντομπροβόλσκι έπαιξε τρία φιλικά παιχνίδια με το Αζερμπαϊτζάν, τη Μάλτα και την Ανδόρα. Κατάφεραν να νικήσουν μόνο την Ανδόρα με σκορ 1:0, ισοπαλία με τη Μάλτα και ήττα από τους Αζέρους. Οι Μολδαβοί είναι αισθητά κατώτεροι από τους Κροάτες στην ποδοσφαιρική τεχνική, οπότε ακόμη και ένα γκολ που θα σημειωθεί στις πύλες των Βαλκάνιων μπορεί να θεωρηθεί μεγάλη επιτυχία για αυτή τη μετα-σοβιετική ομάδα.

Πρόβλεψη

Ο Τσάτσιτς θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες σχετικά με όλους τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Γαλλία, καθώς και με τη βασική σύνθεση. Το επερχόμενο ματς θα είναι καθοριστικό σε μεγάλο βαθμό για μερικούς παίκτες, γι’ αυτό το κίνητρο των Βαλκανίων θα είναι υψηλό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη μας για αυτή τη συνάντηση είναι: οι δύο ομάδες δε θα σκοράρουν με απόδοση 1,46 στην εταιρεία WilliamHill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *