The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κροατία εναντίον Ελλάδα

Croatia-Greece-09.11

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Δεύτερος γύρος, Παιχνίδι 1

Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μαξιμίρ, Ζάγκρεμπ

Στον προκριματικό γύρο των πλέι οφ Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου η εθνική Κροατίας θα φιλοξενήσει την εθνική ομάδα της Ελλάδας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 09/11/2017 στις 09:45 ώρα Ελλάδας.

Εθνική Κροατίας

Η εθνική ομάδα της Κροατίας σε έναν τεταμένο αγώνα στον όμιλο Ι κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση και να προσπεράσει τις εθνικές της Ουκρανίας και της Τουρκίας. Στα τελευταία παιχνίδια οι Κροάτες νίκησαν την Ουκρανία (0:2), έπαιξαν ισοπαλία με τη φινλανδική εθνική (1:1), έχασαν από την Τουρκία (1:0), ελάχιστα κέρδισαν το Κοσσυφοπέδιο (1:0) και έχασαν από την Ισλανδία (1:0).

Εθνική Ελλάδας

Η εθνική Ελλάδας στον όμιλο Η πάλευε για τη δεύτερη θέση με τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, προσπερνώντας την στα τελευταία προκριματικά παιχνίδια. Οι Έλληνες έχασαν μόνο έναν αγώνα στο σύνολο των προκριματικών, και ήταν ήδη στο τέρμα από κύριο  φαβορί – Βέλγιο (1:2). Πριν από αυτό οι Έλληνες έπαιξαν ισοπαλία με τους Βόσνιους (0:0) και Εσθονικούς (0:0), ενώ στους τελευταίους δύο αγώνες κέρδισαν την Κύπρο (1:2) και το Γιβραλτάρ (4:0).

Πρόβλεψη

Παρά τα μη ικανοποιητικά αποτελέσματα της εθνικής Κροατίας, έχει πολύ ισχυρή σύνθεση, κρίνοντας από τις προσωπικότητές της. Χρειάζεται να πω κάτι εάν στην ομάδα παίζουν οι ποδοσφαιριστές από την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Γιουβέντους; Η Ελλάδα προσπαθεί να τηρήσει το σύνθημα ότι η σωστή σειρά νικάει την τάξη, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα δυσκολευτούν πάρα πολύ στο Ζάγκρεμπ στο στάδιο Μάξιμιρ. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε γραμμή επίθεσης, κλείνοντας ακόμη τους παίκτες της εθνικής Βελγίου. Οι Κροάτες στα τελευταία παιχνίδια έχουν βιώσει μεγάλα προβλήματα με την εφαρμογή, έτσι να μην περιμένουμε μεγάλο αριθμό των γκολ στο επερχόμενο παιχνίδι. Πρόβλεψη για τον αγώνα Κροατία – Ελλάδα: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *