The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κροατία εναντίον Νιγηρία

Croatia-Nigeria-16.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Στάδιο του Καλίνινγκραντ

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον δεύτερο αγώνα της ομάδας Δ θα παίξουν μεταξύ τους οι κύριοι ανταγωνιστές της εθνικής Αργεντινής για την έξοδο από τον όμιλο. Αυτός που θα καταφέρει να κερδίσει σ’ αυτό το παιχνίδι, σχεδόν σίγουρα θα παίξει στα πλέι-οφ.

Οι Κροάτες προκρίθηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, παίρνοντας τη δεύτερη θέση στον όμιλό τους. Στα παιχνίδια των πλέι-οφ οι Κροάτες νίκησαν τους Έλληνες προκειμένου να πέσουν στο Μουντιάλ στον όμιλο θανάτου. Κάθε φορά για την εθνική της Κροατίας προβλέπουν την πρόκριση από τον όμιλο, αλλά την τελευταία φορά αυτό συνέβη το μακρινό 1998. Ήρθε η ώρα για τους Κροάτες να διακόψουν αυτή την ατυχή σειρά και να αποδείξουν την κατάστασή τους ως σταθερής ευρωπαϊκής  μεσαίας ομάδας.

Ενώ οι Νιγηριανοί προκρίθηκαν από τον όμιλο του Παγκόσμιου Κυπέλλου το 2014, μετά από αυτό όμως έχασαν αμέσως από τους Γάλλους. Τώρα η εθνική της Αφρικής παρέμεινε περίπου στο ίδιο επίπεδο. Μπορεί να φέρει προβλήματα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Αλλά στον όμιλο με τους Αργεντινούς, Ισλανδούς και Κροάτες, η ενδεκάδα του Salis Yussuf θα δυσκολευτεί πολύ. Από αυτή την άποψη, πολλά θα αποφασίσει ο πρώτος αγώνας. Εάν οι Νιγηριανοί χάσουν σε αυτό, δεν θα υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα να προχωρήσουν περαιτέρω.

Πρόβλεψη

Η εθνική Κροατίας είναι το φαβορί αυτής της αναμέτρησης. Έχει θέσει σοβαρά ως στόχο την πολυαναμενόμενη έξοδο από τον όμιλο του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Στο παιχνίδι με τους Νιγηριανούς η ενδεκάδα του Zlatko Dalich πρέπει να κερδίσει τρεις βαθμούς, καθώς το επίπεδο δεξιοτήτων τους είναι ελαφρώς υψηλότερο. Προβλέπεται η ελάχιστη νίκη της ευρωπαϊκής εθνικής. Πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της εθνικής Κροατίας με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *