The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον 13/04/2016 στις 22:00 (ώρα Μόσχας)

КристалПэлас-Эвертон-13.04

Την Τετάρτη, 13 Απριλίου στις 22:00 στο Λονδίνο στο γήπεδο «Selhurst Park» η Κρίσταλ Πάλας θα υποδεχτεί την Έβερτον στον αγώνα της 35ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Αγγλίας.

Η Κρίσταλ Πάλας έπαιξε δυναμικά στο φθινοπωρινό μέρος της σεζόν, το 2016 κατέβηκε αισθητά, αλλά λόγω των αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσει προβλήματα με τη διατήρηση της θέσης στην Premier League, βρίσκοντας 10 πόντους μπροστά από τις ομάδες, που είναι στη ζώνη υποβιβασμού, 5 γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Μετά από 32 παιχνίδια στο ενεργητικό της ομάδας του Alan Pardew είναι 37 πόντοι, διαφορά τερμάτων 35-42 και η 16η θέση στην Premier League. Εντός έδρας της η Κρίσταλ Πάλας δεν παίζει πολύ πειστικά, μόνο στο τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας επικράτησε στη Νόργουιτς, διακόπτοντας έτσι μια σειρά από 6 σερί ήττες. Συνολικά εντός έδρας η Πάλας έπαιξε 17 αγώνες και σκόραρε 17 πόντους, με διαφορά τερμάτων 17-22.

Η Έβερτον παίζει πολύ αδύναμα στην τρέχουσα σεζόν, η ομάδα έμαθε τους οπαδούς της στον αγώνα για τη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Αλλά αυτή τη σεζόν μετά από 31 αγωνιστικές του πρωταθλήματος με 39 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 52-43, βρίσκεται στη 14η θέση στην Premier League. Στα τελευταία 4 παιχνίδια η ομάδα του Martinez σκόραρε μόλις 1 πόντο, χάνοντας τρία παιχνίδια. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι η καλύτερη σεζόν για την ομάδα, η Έβερτον παίζει δυνατά εκτός έδρας, σκοράροντας σε 15 αγώνες τους 23 πόντους με θετική διαφορά τερμάτων 23-15. Στα τελευταία 15 παιχνίδια εκτός έδρας σε όλα τα πρωταθλήματα η Έβερτον σκόραρε 6 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Στα ματς των ομάδων βασιλεύει σχετική ισότητα. Στον πρώτο γύρο οι αντίπαλοι αποχαιρετίστηκαν με ειρήνη 1:1. Η Έβερτον είναι πιο δυνατή από την Κρίσταλ Πάλας σε σύνθεση, επιπλέον εκτός έδρας παίζει πολύ ισχυρά, οπότε θεωρώ ότι δεν θα χάσει από τον σύλλογο του Λονδίνου, που βρίσκεται σε κρίση. Η πρόβλεψή μου είναι η Έβερτον δεν θα χάσει.

Πρόβλεψη: Χάντικαπ2 (0) με απόδοση 1,86 στο 1xbet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *