The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κρίσταλ Πάλας εναντίον Τσέλσι

crystalpalace-chelsea-17-12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, 2:30 μ.μ.

Selhurst Park

Το πλησιέστερο Σάββατο η Κρίσταλ Πάλας εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Τσέλσι. Το ντέρμπι του Λονδίνου, όπου το φαβορί θα είναι οι γηπεδούχοι. Και οι δύο αντίπαλοι έχουν δικά τους κίνητρα για την επερχόμενη αναμέτρηση. Η ΚΠ απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τη ζώνη αναχώρησης, ταυτόχρονα ο Alan Pardew, ο προπονητή των “αετών”, βρίσκεται κάτω από μεγάλη πίεση, και μπορεί σύντομα να απολυθεί από τη θέση του, ενώ η Τσέλσι είναι ηγέτης στην αγγλική ελίτ και επιθυμεί να αυξήσει το προβάδισμα από τους διώκτες της.

16οι στο πρωτάθλημα

H Κρίσταλ Πάλας στα πέντε τελευταία παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο μία φορά, με μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Ήττες συνέβη στα ματς με την Μάντσεστερ Σίτι, Σουόνσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ισοπαλία συνέβη στο παιχνίδι με την Χαλ, ενώ η μοναδική νίκη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου καταγράφηκε επί της Σαουθάμπτον. Τα αποτελέσματα αυτά οδήγησαν στο γεγονός ότι η Κρίσταλ Πάλας είναι τώρα μόλις στη 16η θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Ηγέτες

Η Τσέλσι τώρα είναι μια χαρά όσο με την ποιότητα του ποδοσφαίρου, τόσο και με τα αποτελέσματα. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε είχε ξεχάσει πότε έχανε πόντους, στα τελευταία πέντε παιχνίδια μόνο νίκες επί της Μίντλεσμπρο, Τότεναμ, Μάντσεστερ Σίτι, Γουέστ Μπρομ και Σάντερλαντ. Μετά από 16 γύρους στο ενεργητικό των «μπλε» υπάρχουν 40 πόντοι και έξι μονάδες προβάδισμα από τη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ.

Πρόβλεψη

Η Κρίσταλ Πάλας για να πάρει πόντους στον αγώνα κατά της Τσέλσι θα πρέπει να παίξει ένα σούπερ παιχνίδι, αλλά η εξέλιξη αυτή είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς. Ενώ δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Τσέλσι θα φέρει από το “Selhurst Park” πόντους. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Τσέλσι σε εκτός έδρας αγώνες δεν προκαλεί αίσθηση και τόσο συχνά, γι’ αυτό δεν αναμένεται πολύ αποτελεσματικός αγώνας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Х2 + under 3.5 με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *