The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κρίσταλ Πάλας εναντίον Μάντσεστερ Σίτι

CrystalPalace-ManchesterCity-28.01

Κύπελλο Αγγλίας Τέταρτος γύρος

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 5:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σέλχαρστ Παρκ

Η Μάντσεστερ Σίτι το επόμενο Σάββατο πρόκειται να επισκεφθεί την Κρίσταλ Πάλας στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου του FA Cup. Παρά τον παράγοντα της έδρας, ο οποίος θα είναι στην πλευρά των “αετών” του Λονδίνου, οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι οι “αετοί” της Μάντσεστερ έχουν καλύτερες πιθανότητες θετικής έκβασης της συνάντησης. Κατ’ αρχάς, τέτοια γραμμή σχετίζεται με τη σημερινή φόρμα των μελλοντικών αντιπάλων, η Κρίσταλ Πάλας με το Σαμ Αλαρντάις δείχνει ακόμη πιο αδύναμο ποδόσφαιρο από ό, τι ήταν με τον Alan Pardew, ενώ η ΜΣ κερδίζει σιγά-σιγά τη φόρμα.

Σχεδόν χωρίς νίκες

Η Κρίσταλ Πάλας στις πέντε τελευταίες συναντήσεις κατάφερε να κερδίσει μόνο μια φορά, αυτό συνέβη στην επανάληψη στο Κύπελλο Αγγλίας κόντρα στην Μπόλτον, η οποία παίζει στην Λιγκ 1, δηλαδή, στην τρίτη ντιβιζιόν του αγγλικού ποδοσφαίρου. Εκτός από αυτή τη νίκη οι “αετοί” έπαιξαν ισοπαλία με την ίδια την Μπόλτον, μόνο εκτός έδρας, και έχασαν από τη Σουόνσι, Γουέστ Χαμ και Έβερτον.

Αποκτάει φόρμα

Η Μάντσεστερ Σίτι επίσης δεν προκαλεί αίσθηση τελευταία, η ομάδα του Guardiola κέρδισε μόνο δύο αγώνες από τους τελευταίους πέντε, οι ηττημένες ομάδες ήταν: Γουέστ Χαμ και Μπέρνλι. Η ΜΣ έχασε από τη Λίβερπουλ και Έβερτον, έπαιξε ισοπαλία με την Τότεναμ. Είναι σημαντικό να πούμε ότι εκτός έδρας η σύλλογος από την Μάντσεστερ παίζει στην τρέχουσα σεζόν περισσότερο από χάλια. Στην Premier League οι “αετοί” σε 11 αγώνες εκτός έδρας έχουν επιτύχει επτά νίκες.

Πρόβλεψη

Η Κρίσταλ Πάλας τώρα είναι μακριά από την καλύτερη της φόρμα, αυτή η ομάδα έχει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, τα οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν μπορούν να λυθούν. Με τη σειρά του ο Guardiola είναι αποφασισμένος να κερδίσει το Κύπελλο Αγγλίας, γι’ αυτό από την ομάδα του πρέπει να περιμένετε μέγιστη δραστικότητα το ερχόμενο Σάββατο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1,55.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *