The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κορίνθιανς εναντίον Ατλέτικο Παραναένσε

Corinthians-AtleticoParanaense-16.07

Σέριε Α΄ Βραζιλίας

Κυριακή, 16 Ιουλίου, 1:00 π.μ. Ώρα Ελλάδας

Αρένα Κορίνθιανς, Σάο Πάολο

H Κορίνθιανς με όλη της τη δύναμη τρέχει για να ανακτήσει τον τίτλο στην Σέριε A Βραζιλίας. Το τελευταίο μεσαβδόμαδο αυτή η ομάδα εκτός έδρας με αυτοπεποίθηση νίκησε τη νυν πρωταθλήτρια Παλμέιρας. Τώρα στη σειρά της Κορίνθιανς είναι ο εντός έδρας αγώνας με την Ατλέτικο Παραναένσε, ομάδα που παίζει καθόλου ισχυρότερη σεζόν και έχει μια σειρά από προβλήματα.

Ηγέτες

Στο ενεργητικό της Κορίνθιανς μετά από 13 γύρους υπάρχουν 35 βαθμοί, η ομάδα έφυγε μακριά από τη Σάντος και Φλαμένγκο για 12 μονάδες, ωστόσο, οι «ερυθρομαύροι» έχουν ένα παιχνίδι στο χέρι. Σε πέντε τελευταία παιχνίδια η Κορίνθιανς κατάφερε να κερδίσει τέσσερις φορές: Γκρέμιο, Μποταφόγκο, Πόντε Πρέτα και Παλμέιρας, και η μοναδική ήττα σημειώθηκε στα πλαίσια του Νοτιοαμερικανικού Κυπέλλου εναντίον Patriotas. Η Κορίνθιανς εντός έδρας της στο πλαίσιο της Σέριε A Βραζιλίας έχει παίξει επτά αγώνες, όπου σημείωσε έξι νίκες και μια ισοπαλία.

Κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού

Σε αντίθεση με την Κορίνθιανς η Ατλέτικο Παραναένσε δεν τα έχει όλα τόσο ομαλά στη Σέριε A. Μετά από 13 γύρους στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 15η θέση, στο περιουσιακό στοιχείο αυτής της ομάδας υπάρχουν 15 βαθμοί και μόλις 3 μονάδες χάντικαπ από την ομάδα Αβάι, η οποία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά έχει ακόμα ένα παιχνίδι στο χέρι. Εκτός έδρας η Ατλέτικο Παραναένσε έχει επτά αγώνες, όπου σημειωθήκαν δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, πέτυχε 6 γκολ και δέχτηκε 10.

Πρόβλεψη

H Κορίνθιανς είναι σε ακμή, η ομάδα από το Σάο Πάολο θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να διατηρήσει το τωρινό χάντικαπ από τους διώκτες, και είναι απίθανο η Ατλέτικο Παραναένσε να μπορέσει να το αποτρέψει. Στην επικείμενη συνάντηση το στοίχημα στο φαβορί φαίνεται καλή επιλογή. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Κορίνθιανς με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *