The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κολωνία εναντίον Χόφενχαϊμ

Koln-Hoffenheim-21.04

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

αύριο, 9:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Ράιν Ενεργκί

Το 30ο γύρο της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας θα ανοίξει ο αγώνας μεταξύ Κολωνίας και Χοφενχάιμ, δύο ομάδες που περιμένουν την επόμενη σεζόν να παίξουν στην Ευρώπη. Από αυτή την άποψη η Χόφφα είναι πολύ κοντά στην επιτυχία, άλλωστε, οι «αγρότες» κατά πάσα πιθανότητα θα παίξουν ακόμα και στο Champions League, ενώ η Κολωνία ακόμα πρέπει να αγωνιστεί για τη θέση της κάτω από τον ήλιο.

Προς το παρόν έβδομη

Η Κολωνία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έβδομη θέση στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας. Στο ενεργητικό της ομάδας αυτής είναι 40 πόντοι, μόνο μία μονάδα πίσω από τη ζώνη του Europa League και τη Φράιμπουργκ. Στην τρέχουσα σεζόν η Κολωνία εντός έδρας της, στο πλαίσιο του γερμανικού πρωταθλήματος, έπαιξε 14 παιχνίδια, όπου σημείωσε 7 νίκες, 5 ισοπαλίες και δύο ήττες, η διαφορά τερμάτων σ’ αυτά τα παιχνίδια είναι 22:13.

Στη ζώνη του Champions League

Ενώ η Χοφενχάιμ είναι στο δρόμο για την μεγάλη επιτυχία, η ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Μπουντεσλίγκα, δηλαδή απευθείας στη ζώνη του Champions League, και πιο πολύ, σε μια θέση που δίνει το δικαίωμα στον κάτοχό της για απευθείας εισιτήριο για την φάση των ομίλων του Champions League. Εκτός έδρας οι «αγρότες» παίζουν λιγότερα αποτελεσματικά από ό, τι εντός έδρας: σκόραραν 22 γκολ και έχασαν 17, 4 νίκες, επτά ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Πρόβλεψη

Η Κολωνία είναι ομάδα του κάτω μέρος του πίνακα, ενώ η Χοφενχάιμ, αντίθετα, είναι ομάδα που παίζει πολύ διασκεδαστικά, αλλά εκτός έδρας οι «αγρότες» προκαλούν αίσθηση πολύ λιγότερα από ό, τι εντός έδρας. Στο ζευγάρι των ομάδων Κολωνία – Χοφενχάιμ το στοίχημα στο under φαίνεται λογική επιλογή. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3,5 με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *