The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κολωνία εναντίον Βέρντερ Βρέμης

Koln-WerderBremen-05.05

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

αύριο, 9:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Ράιν Ενεργκί

Η Κολωνία την ερχόμενη Παρασκευή στο επόμενο 32ο γύρο της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας θα φιλοξενεί τη Βέρντερ Βρέμης. Και οι δύο αυτές ομάδες έχουν υψηλό κίνητρο γιατί αγωνίζονται για την πρόκριση στη ζώνη του Europa League, η Κολωνία στο επερχόμενο παιχνίδι υπάρχει ένα μικρό φαβορί στο παιχνίδι, αλλά οι bookmakers αφήνουν μια καλή ευκαιρία για ένα καλό αποτέλεσμα για την Βέρντερ.

Κακή φόρμα

Η Κολωνία δεν είναι τώρα σε καλύτερη της φυσική κατάσταση, αυτή η ομάδα σε τέσσερις τελευταίους αγώνες ποτέ δεν ήταν σε θέση να νικήσει τους αντιπάλους της: ισοπαλία με την Χοφενχάιμ εντός έδρας και με την Μπορούσια Ντόρτμουντ εκτός έδρας, καθώς ήττα από την Γκλάντμπαχ και Άουγκσμπουργκ. Στο βαθμολογικό πίνακα της Μπουντεσλίγκα η Κολωνία βρίσκεται στην όγδοη θέση, τρεις μονάδες διαφορά από τη Βρέμη και τη ζώνη Γιουρώπα Λιγκ, δηλαδή η νίκη την Παρασκευή θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα να καλύψει τη διαφορά με τον αντίπαλό της στους βαθμούς.

Εξαιρετική φόρμα

Ενώ η Βέρντερ Βρέμης προς το τέλος του πρωταθλήματος σημείωσε μια εντυπωσιακή φόρμα, αυτή η ομάδα σε επτά τελευταία παιχνίδια κατάφερε να σημειώσει έξι φορές και μια ισοπαλία, που συνέβη εκτός έδρας με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι νίκες καταγράφηκαν στην Όλντεμπουργκ, Φράιμπουργκ, Σάλκε, Αμβούργο, Ίνγκολσταντ, και Χέρτα. Εκτός έδρας οι «μουσικοί» έπαιξαν 15 αγώνες στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα, έχουν 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Πρόβλεψη

Η Κολωνία κατά τη σεζόν αυτή εκδηλώνεται ως ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού και έχει μόνο δύο ήττες σε 15 παιχνίδια εντός έδρας της. Με τη σειρά της η Βέρντερ Βρέμης βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, αλλά εκτός έδρας αυτή η ομάδα δεν είναι τόσο τρομακτική όπως στο «Weserstadion». Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους γηπεδούχους φαίνεται καλή επιλογή. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: η Κολωνία δε θα χάσει με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *