The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κλουμπ Αμέρικα – Ρεάλ Μαδρίτης

america-realmadrid-15-12-1

Τουρνουά:  Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Χώρος:  «Το Nissan Στάδιο», Γιοκοχάμα

Ημερομηνία αγώνα:  15/12/2016 12:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στο πλαίσιο των ημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στο Στάδιο στην Γιοκοχάμα η μεξικανική Αμέρικα θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εάν η ισπανική ομάδα στη σεζόν 2016–17 παίζει ακόμα καλύτερα από ό, τι στην προηγούμενη σεζόν, η ομάδα από τη Λατινική Αμερική ακόμη και στο πρωτάθλημα της χώρας δεν δείχνει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μόνο έκτοι

Μετά από 17 γύρους στο πρωτάθλημα Μεξικού της σεζόν 2016–17 στο ενεργητικό της Αμέρικα είναι 28 πόντοι και η πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σε τελευταία πέντε παιχνίδια η ομάδα σημείωσε τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες, σαν να μη χάνουν, αλλά ο αριθμός των νικών δεν είναι εντυπωσιακός. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο επερχόμενος αγώνας κατά της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι ο δεύτερος για τους Μεξικανούς στο τωρινό τουρνουά, εναρκτήριος αγώνας κερδήθηκε στη Jeonbuk Motors της Κορέας με σκορ 2:1.

Ηγέτες της Πριμέρας

Στο πρωτάθλημα Ισπανίας η Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 15 γύρους είναι στην πρώτη θέση, έχοντας στο ενεργητικό της 37 βαθμούς. Έξι μονάδες πίσω από τα “ζαχαρωτά” βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, η οποία είναι ο πιο κοντινός διώκτης των “βασιλιάδων”. Για την ομάδα του Ζιντάν το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι το πρώτο στο τουρνουά, οι Ισπανοί πρέπει να εγκλιματιστούν, οπότε θα είναι δύσκολο αμέσως να ξεκινήσουν να παίζουν. Από την άλλη πλευρά το επίπεδο των παικτών με λευκές μπλούζες είναι πολύ υψηλότερο από ό, τι των Μεξικανών.

Πρόβλεψη

Οι εταιρείες στοιχημάτων κάπως πολύ υποτιμούν τις δυνατότητες των Μεξικανών στο επερχόμενο παιχνίδι. Για τη Ρεάλ το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων δεν είναι το κορυφαίο τουρνουά, οπότε δε θα γίνει έκπληξη ​​αν Ζιντάν θα βγάλει σε εκκίνηση όχι εντελώς το κύριο σχήμα, επειδή τα αστέρια του ούτως ή άλλως παίζουν στα τρία μέτωπα, μερικές φορές πρέπει να ξεκουράζονται. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Αμέρικα με χάντικαπ +2,5 με απόδοση 1,53


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *