The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Καμερούν εναντίον Αυστραλία

Cameroon-Australia-22.06

Κύπελλο Συνομοσπονδιών

«Krestovsky», Αγία Πετρούπολη

Ημερομηνία αγώνα:   22/06/2017 06:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Την ερχόμενη Πέμπτη η εθνική του Καμερούν θα παίξει με την αυστραλιανή ομάδα στο δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Και οι δύο αντίπαλοι έχασαν τους πρώτους τους αγώνες, αλλά οι πιθανότητες της πρόκρισης στα πλέι-οφ συνεχίζουν να υπάρχουν, όμως η κάθε μία θα πρέπει να κερδίσει τον επόμενο αντίπαλό της. Ο επερχόμενος αγώνα σίγουρα θα είναι ενδιαφέρων και μαχητικός.

Χωρίς γκολ

Η εθνική του Καμερούν εδώ και δύο συνεχόμενα παιχνίδια έχει να σκοράρει γκολ στους αντιπάλους. Πρώτα στο φιλικό αγώνα εναντίον της Κολομβίας, ο οποίος έλαβε χώρα στην ισπανική Χετάφε, τα «λιοντάρια» έχασαν με σκορ 0:4, και στον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών το Καμερούν ήταν ασθενέστερη από τους Χιλιανούς. Στον αγώνα με τους «κόκκινους» το Καμερούν φαινόταν καλά μερικές φορές, αλλά συνολικά, η νίκη των νοτιαμερικανών πρέπει να αναγνωριστεί ως άξια.

Έδωσαν μάχη

Η εθνική της Αυστραλίας έπαιξε πολύ καλά με τη γερμανική ομάδα, έχασε από την μπουντεστίμ με σκορ 2:3, αλλά έδωσε μάχη και έδειξε ότι και στην Πράσινη ήπειρο ξέρουν επίσης να παίξουν ποδόσφαιρο. Παρά αυτό το αποτέλεσμα στο επερχόμενο παιχνίδι με το Καμερούν οι Αυστραλοί είναι σαφές αουτσάιντερ, κάτι που μπορεί να αμφισβητηθεί. Η σύνθεση των Αυστραλών δεν είναι καθόλου αδύναμη, η ομάδα έχει εκτεταμένη διεθνή εμπειρία, έτσι δεν πρέπει να την υποτιμούμε.

Πρόβλεψη

Την εθνική του Καμερούν τα πρακτορεία στοιχημάτων έχουν ελαφρώς υπερτιμήσει, αυτή η ομάδα έχει καταφέρει να κερδίσει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αλλά ακόμη και στο ευρωπαϊκό τουρνουά αυτή η ομάδα υπήρξε αουτσάιντερ σε πολλούς αγώνες. Οι Αυστραλοί με τους Γερμανούς έπαιξαν σε καλό επίπεδο, αν αυτή η ομάδα θα μπορέσει να παίξει το ίδιο με τα «λιοντάρια», όπως με τους «αετούς», θα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην χάσει. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: η Αυστραλία δε θα χάσει με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *