The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Καμερούν – Γκάνα.

Cameroon-Ghana-02.02

Διοργάνωση: Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Χώρος: «Stade de Fransevill» Fransevill

Ημερομηνία αγώνα: 02/02/2017 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής η εθνική του Καμερούν θα παίξει με την εθνική Γκάνας. Σε αυτή την αντιπαράθεση οι εταιρείες στοιχημάτων βλέπουν τους παίκτες της Γκάνας ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα και για αυτό το λόγο υπάρχουν όλες προϋποθέσεις, επειδή το κύριο σχήμα των Καμερουνέζων έχει ήδη παίξει τέσσερις αγώνες στο τουρνουά, που πραγματοποιείται στη Γκαμπόν, ενώ το προπονητικό επιτελείο της Γκάνας είχε την ευκαιρία να κάνει αλλαγές στο σχήμα στον αγώνα με την εθνική Αιγύπτου.

Χωρίς ήττες

Η εθνική ομάδα του Καμερούν έπαιξε τέσσερα παιχνίδια στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, όπου σημείωσε μία νίκη και τρεις ισοπαλίες. Στη φάση των ομίλων του τουρνουά τα “λιοντάρια” μοιράστηκαν τους βαθμούς με Μπουρκίνα Φάσο και Γκαμπόν, κέρδισαν επίσης την εθνική ομάδα της Γουινέας-Μπισάου. Στο στάδιο των πλέι-οφ οι μελλοντικοί συμμετέχοντες στο ημιτελικό συναντήθηκαν με τη Σενεγάλη, η οποία ήταν φαβορί όχι μόνο εκείνου του παιχνιδιού, αλλά και της διοργανώσεως γενικώς. Ο κύριος χρόνος και παράταση του αγώνα έληξαν με ισοπαλία 0:0, και στο πέναλτι ήταν ισχυρότεροι οι εκπρόσωποι του Καμερούν.

Με την ήττα

Η εθνική Γκάνας είχε ένα πιο εύκολο δίχτυ από ό, τι του Καμερούν, κι όμως το “αστέρι” κατάφερε και έχασε έναν αγώνα στη φάση των ομίλων. Η ήττα συνέβη από την εθνική Αιγύπτου, η οποία στον αγώνα του τρίτου γύρου της φάσης των ομίλων ήταν ισχυρότερη του όχι πολύ βασικού σχήματος της  Γκάνας, νικώντας με σκορ 1:0. Εκτός από την ήττα αυτή η εθνική της Γκάνας νίκησε την Ουγκάντα ​​και το Μάλι με το ίδιο σκορ 1:0, και στο στάδιο των πλέι-οφ ήταν ισχυρότερη της Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, νικώντας με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Η βασική σύνθεση της εθνικής Καμερούν έπαιξε τέσσερα παιχνίδια, συν χρόνο παράτασης με τη Σενεγάλη, ενώ οι παίκτες της Γκάνας είχαν δυνατότητα να αλλάξουν τη σύνθεσή τους, δηλαδή, στη φρεσκάδα το σημαντικό πλεονέκτημα είναι στην πλευρά των τελευταίων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Γκάνας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *