The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Καλλιθέα – Απόλλων Σμύρνης 22/04/2016 στις 17:00

Калитея-АполлонСмирнис-22.04

Την Παρασκευή 22 Απριλίου στις 17:00 στην 29η αγωνιστική της δεύτερης λιγκ του ελληνικού πρωταθλήματος στη Καλλιθέα η ομώνυμη ομάδα στο γήπεδο «Γρηγόρης Λαμπράκης» θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι γηπεδούχοι πλέον δε λύνουν καθόλου προβλήματα για αυτή τη σεζόν, μετά από 28 γύρους στο ενεργητικό της Καλλιθέας είναι 40 βαθμοί με διαφορά τερμάτων 30-23, που τους επιτρέπει να καταλαμβάνουν την 7η θέση στο πρωτάθλημα χωρίς τις απαιτήσεις για μια αύξηση στην κατηγορία. Η Καλλιθέα εντός έδρας αυτή τη σεζόν πραγματοποίησε 14 ματς με 7 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες, παίζοντας κυρίως αξιόπιστα στην άμυνα, η διαφορά τερμάτων είναι 15:8.

Ο Απόλλων θέλει να αυξηθεί στην τάξη, αλλά απροσδόκητα χάνοντας στον τελευταίο αγώνα εντός έδρας 0:2 από τον Αγροτικό Αστέρας, κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα για τον εαυτό του. Μετά από 28 γύρους οι φιλοξενούμενοι είναι στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα με 56 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 35-13, απέχοντας 4 μονάδες από τη δεύτερη θέση. Εκτός έδρας η ενδεκάδα του Νίκου Κωστένογλου δείχνει καλύτερο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, σκοράροντας σε 14 αγώνες 29 πόντους, με διαφορά τερμάτων 14-3. Είναι σχεδόν εξωπραγματικό για τον Απόλλωνα να σκοράρει εκτός έδρας.

Σε τετ-α-τετ συναντήσεις των ομάδων ένα τεράστιο πλεονέκτημα είναι στην πλευρά των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έχουν κερδίσει τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στην Καλλιθέα με συνολικό σκορ του 9:1, το παιχνίδι του πρώτου γύρου έληξε με τη νίκη του Απόλλωνα 3:0. Και οι δύο ομάδες παίζουν πολύ καλά στην άμυνα κατά τη διάρκεια της σεζόν, οπότε σε προσωπική συνάντηση δεν αναμένονται πολλά γκολ. Η πρόβλεψή μου είναι Under 2,5.

Πρόβλεψη: Under (2,5) με απόδοση 1,6 στη στοιχηματική εταιρία Sportingbet


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *