The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Καέν -Νις

caen-nice-06-11

Λιγκ 1 Γαλλίας

αύριο, 4:00 μ.μ. (Ώρα Ελλάδας)

Σταντ Μισέλ Ντ’Ορνανό

10 πόντοι που έχει σημειώσει η ομάδα με συνολικό σκορ 9:21 σε 11 γύρους από την έναρξη του πρωταθλήματος, έβαλαν την Καέν μεταξύ των αουτσάιντερ του πρωταθλήματος στην 18η θέση στην κατάταξη. Επίσης ήττα στον τελευταίο γύρο από τη Νάνσι 2:0 ήταν έβδομη στο τρέχον πρωτάθλημα, καθώς και έχει παρατείνει τη σειρά χωρίς νίκη της Καέν έως 3 παιχνίδια. Ένα γύρο πριν η Καέν έχασε από τη Σεντ Ετιέν 0:2 και Μονπελιέ 3:2, καθώς και επικράτησε στο ματς με την Τουλούζ 1:0.

Η Νις είναι η κύρια αίσθηση του τρέχοντος πρωταθλήματος Γαλλίας. Μετά από 11 γύρους η Νις παραμένει μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος η οποία δεν έχει καμία ήττα. Ωστόσο, τα λάθη υπήρχαν στη Νίκαια, αλλά δεν έχουν βγάλει την ομάδα από το νικηφόρο ρυθμό. Αυτή τη στιγμή η Νις έπαιξε τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια, όπου νίκησε την Angers, Νανσί και Metz, καθώς και έπαιξε ισοπαλία με την Μονπελιέ.

Πρόβλεψη

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια μεταξύ αυτών των ομάδων η Νις κέρδισε 3 νίκες, η Καέν έχει κερδίσει μόνο μία φορά, άλλη μια φορά σημειώθηκε ισοπαλία. Η Καέν μένει ήδη πέντε παιχνίδια στη σειρά χωρίς νίκη, τέσσερα από αυτά έχασε. Η Νις έχει χάσει αυτή τη σεζόν, αλλά οι ήττες ήταν μόνο σε αγώνες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, ενώ στο πρωτάθλημα κανένας ακόμα δεν έχει νικήσει τη Νις. Στοίχημα για τον αγώνα: νίκη2.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *