The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ιταλία εναντίον Ολλανδίας

Italy-Netherlands-04.06

Διεθνής φιλικός αγώνας

Ημερομηνία: 4 Ιουνίου 2018 (Δευτέρα)

Η αρχή του αγώνα: 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία

Για τη Σκουάντρα Ατζούρα σήμερα μπορούμε να κρίνουμε μόνο από φιλικούς αγώνες της ομάδας, επειδή για πρώτη φορά μετά από χρόνια η εθνική Ιταλίας δε θα λάβει μέρος στο κύριο τουρνουά της τετραετίας. Ναι, πολλοί οπαδοί, ακόμη και στη Ρωσία, θεωρούν ότι είναι αδικία, οι Ιταλοί έχουν πολλούς θαυμαστές. Αλλά θα πω την άποψή μου. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κατηγορήσει την ομάδα για την ήττας από τους Ισπανούς, απλά επειδή φάνηκε η διαφορά στην τάξη. Αν όμως παίζεις ισοπαλία εντός έδρας με μια ομάδα όπως η Μακεδονία, τότε στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν έχεις τίποτα να κάνεις. Τώρα είναι μια μέση ομάδα με πολλά προβλήματα και ο Luigi Di Biagio πρέπει να εργαστεί για το μέλλον. Πρέπει να χτίσουν ομάδα πολύ πιθανό με στόχο το Euro-2020. Ο μόνος που μπορεί να διακριθεί στην επίθεση τώρα είναι ο επιθετικός της Λάτσιο ο Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος είναι πολύ δραστήριος και στην εθνική ομάδα, αλλά ένας αυτός είναι λίγος. Στα φιλικά οι Ιταλοί δεν παίζουν πολύ καλά: ήττα από την εθνική Αργεντινής 0:2 και ισοπαλία με την εθνική Αγγλίας 1:1 είναι απολύτως λογικό να εξηγηθούν. Οι νοτιαμερικανοί είναι γενικά μία από τις ισχυρότερες εθνικές του κόσμου και η Αγγλία τώρα δεν είναι απολύτως καθόλου πιο αδύναμη από την Ιταλία. Μάλλον τίποτα δεν χαμογελάει στην Σκουάντρα Ατζούρα και στον σημερινό αγώνα εναντίον των Γάλλων. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η Ολλανδία, παρ’ όλα τα προβλήματά της, παραμένει η Ολλανδία.

Ολλανδία

Η ολλανδική εθνική ομάδα είναι σχεδόν η ίδια απογοήτευση με τη Σκουάντρα Ατζούρα. Εκτός αυτού, οι Ολλανδοί χάνουν το δεύτερο σημαντικό τουρνουά στη σειρά. Δεν θα πω ότι ο προκριματικός γύρος ήταν σκέτη αποτυχία, αποτυχία ήταν μόνο ένα παιχνίδι, όπου σημειώθηκε εκτός έδρας ήττα από τους Γάλλους με σκορ 0:4, και σε γενικές γραμμές, σε έναν πολύ ισχυρό όμιλο, οι «πορτοκαλί» έδειξαν αρκετά καλό παιχνίδι. Επί ίσοις όροις έπαιξαν εκτός έδρας με τη Σουηδία και εντός έδρας νίκησαν τους Σκανδιναβούς 2:0. Έχουν πολύ δυνατή επίθεση: Ryan Babel, Μέμφις Depot, Quincy Promes, είναι όλοι οι παίκτες πολύ υψηλής κατηγορίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο, Βέβαια, για τόσο πραγματική χώρα του ποδοσφαίρου είναι μεγάλη τραγωδία η αποκλεισμός από τα δύο μεγάλα τουρνουά στη σειρά . Αλλά προς το παρόν η φόρμα των Ολλανδών πρέπει να είναι καλύτερη. Αυτό αποδεικνύεται από τον τελευταίο αγώνα με τη Σλοβακία, το οποίο έληξε με ισοπαλία 1:1. Εάν δε θα υπήρχε το γκολ του Promes, οι «πορτοκαλί» θα υπέστησαν ήττα.

Αν το παιχνίδι θα παιζόταν στο ολλανδικό πεδίο, θα ρίσκαρα να στοιχηματίσω στη νίκη τους. Έχουν τώρα εντελώς μαχητική ομάδα. Είναι δύσκολο να προβλέψουμε πώς θα συμπεριφερθεί η Σκουάντρα Ατζούρα, αν είναι προσεκτική, διαλέγοντας το παιχνίδι στην άμυνα ή θα προσπαθήσει να είναι δημιουργική μπροστά. Κάνω αυτήν την πρόβλεψη, επειδή θεωρώ ότι οι Ολλανδοί είναι τώρα λίγο πιο σταθεροί, και με αυτή την επιλογή των παικτών δεν μπορούν να αφήσουν το πεδίο χωρίς σκοραρισμένο γκολ. Οι Ιταλοί δυσκολεύονται πολύ να σκοράρουν, ειδικά δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορούν να πετύχουν, για παράδειγμα, δύο. Ως εκ τούτου, το προτεινόμενο στοίχημα «νίκη των φιλοξενούμενων ή ισοπαλία» για αυτό το παιχνίδι μου φαίνεται το πιο αντικειμενικό με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *