The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ισπανία – Τσεχία στις 13/6/2016 στις 16:00

Spain-CzechRepublic-13.06

Στις 13 Ιουνίου του 2016 στις 16:00 (ώρα Μόσχας) στο δεύτερο αγώνα του πρώτου γύρου του ομίλου D της τελικής φάσης του Euro-2016 στην πόλη της Τουλούζης στο γήπεδο “Munisipal” η εθνική Ισπανίας θα παίξει εναντίον της εθνικής Τσεχίας.

Τον προκριματικό γύρο οι παίκτες του Vicente Del Bosque ξεπέρασαν χωρίς κανένα προβλήματα, η “Red Fury” κέρδισε 9 από τους 10 αγώνες του ομίλου C, χάνοντας μόνο μία φορά από την εθνική της Σλοβακίας. Ως αποτέλεσμα, με 27 πόντους και διαφορά τερμάτων 23:3 προκρίθηκε στην τελική φάση του τουρνουά από την πρώτη θέση. Αναμφίβολα, η ισπανική ομάδα θεωρείται το φαβορί του επερχόμενου τουρνουά και το γεγονός αυτό δεν οφείλεται στα επιτεύγματα του παρελθόντος, αφού τα τελευταία δύο χρόνια οι Ισπανοί έπαιρναν τον τίτλο του ευρωπαϊκού ηπειρωτικού πρωταθλήματος. Εκτιμώμενη θέση: 1-3.

Το τρέχον Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα είναι έκτο στη σειρά για την εθνική της Τσεχίας, και κατά τα τελευταία 5 τουρνουά η Τσεχία έφτανε στα πλέι-οφ τρεις φορές και έπαιρνε ακόμα αργυρό και χάλκινο βραβείο. Τον προκριματικό γύρο οι παίκτες του Pavel Vrba πέρασαν αρκετά καλά, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον όμιλο Α. Σε γενικές γραμμές η ομάδα είναι μαχητική, αλλά εξακολουθεί να έχει προβλήματα στην άμυνα, κάτι που αναμφίβολα, χωρίς ποιοτικές ανακατατάξεις, θα επηρεάσει το αποτέλεσμα.

Η προϊστορία των προσωπικών συναντήσεων μεταξύ αυτών των εθνικών ομάδων έχει 4 αγώνες. Ακόμη στα μακρινά 1996/97 στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο οι ομάδες μία φορά έπαιξαν με ισοπαλία, και άλλη μια φορά πιο ισχυρή ήταν η ισπανική ομάδα. Στη νέα ιστορία στα προκριματικά στο τελευταίο Euro-2012 η εθνική Ισπανίας δύο φορές νίκησε τους Τσέχους 0:2 και 2:1. Αναμφίβολα, το στοίχημα είναι στην εθνική Ισπανίας, δε χωράει αμφιβολία για τη νίκη της στον πρώτο αγώνα. Πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της Ισπανίας με την απόδοση 1,50 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *