The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ισλανδία εναντίον Κροατία

Iceland-Croatia-11.06

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Πρώτος γύρος

Κυριακή, 11 Ιουνίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Λαουγκαρνταλσβελούρ

Η εθνική ομάδα της Ισλανδίας την επόμενη Κυριακή εντός έδρας της θα φιλοξενεί την εθνική της Κροατίας. Θα είναι ένας αγώνας μεταξύ των δύο ηγετών του προκριματικού ομίλου Ι του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Εάν η εθνική της Κροατίας θα μπορέσει να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι, τότε αυτή η βαλκανική ομάδα θα εξασφαλίσει για ένα υψηλό ποσοστό την πρώτη θέση στην πρόκριση. Με τη σειρά τους εάν οι «Βίκινγκς» θα κερδίσουν τους Κροάτες σε εντός έδρας αγώνα, τότε θα καλύψουν τη διαφορά με τους «καρό» στους πόντους, οξύνοντας με αυτό τον τρόπο τον αγώνα για την πρώτη θέση του ομίλου.

Με μία ήττα

Η εθνική της Ισλανδίας στους πέντε αγώνες του προκριματικού τουρνουά του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου έχει κερδίσει τρεις φορές, μία φορά έπαιξε ισοπαλία και μια φορά έχασε. Η ήττα συνέβη στις 12 Νοέμβρη του 2016 στον αγώνα εναντίον της Κροατίας, η ισοπαλία υπήρξε στην αναμέτρηση με τους Ουκρανούς, οι νίκες επί των Φινλανδών, Τούρκων, Κοσοβάρων. Στην κατάταξη η εθνική Ισλανδίας βρίσκεται στη δεύτερη θέση, στο ενεργητικό των «Βίκινγκ» υπάρχουν 10 πόντοι.

Οι ηγέτες του ομίλου Ι

Η εθνική της Κροατίας μετά από πέντε γύρους στα προκριματικά κατάφερε να κερδίσει 13 πόντους. Οι Βαλκάνιοι σημείωσαν νίκες επί του Κόσσοβου, Φινλανδίας, Ισλανδίας και Ουκρανίας, καθώς και μια ισοπαλία με τους Τούρκους. Σε αυτά τα πέντε ματς η εθνική της Κροατίας παραδέχτηκε στην πύλη της μόλις ένα γκολ, κάτι που δείχνει το εξαιρετικό παιχνίδι της ομάδας στην άμυνα.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Ισλανδίας είναι αρκετά δραστήρια στα εντός έδρας παιχνίδια και αυτή η ομάδα πολύ σπάνια χάνει εντός έδρας. Η εθνική της Κροατίας είναι μια ισχυρή ομάδα, αλλά στρατηγικά οι Βαλκάνιο θα αρκεστούν και με την ισοπαλία στο επερχόμενο παιχνίδι, γιατί τη διαφορά τριών μονάδων, ούτως ή άλλως, θα διατηρηθεί μεταξύ των αντιπάλων. Σε αυτό το ζευγάρι φαίνεται καλό το στοίχημα στους μελλοντικούς γηπεδούχους, οπότε η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ισλανδία δε θα χάσει με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *