The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ισλανδία εναντίον  Τσεχία

Iceland-CzechRepublic-08.11

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου, 4:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τετάρτη στην πόλη Ντόχα του Κατάρ η εθνική Ισλανδίας θα παίξει τον φιλικό αγώνα με την εθνική Τσεχίας. Για τους Ισλανδούς ο επερχόμενος αγώνας θα είναι το πρώτο βήμα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το διεθνές φόρουμ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2018 στη Ρωσία. Με τη σειρά της η εθνική Τσεχίας δεν προκρίθηκε στο Μουντιάλ, οι Δυτικοί Σλάβοι αρχίζουν να σκέφτονται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2020.

Τελική αλλαγή

Η εθνική ομάδα της Ισλανδίας έπαιξε σε έναν πολύ ισχυρό και ίσιο όμιλο στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018, όπου επίσης έπαιξαν οι Ουκρανοί, οι Κροάτες και οι Τούρκοι. Στους τρεις τελευταίους επίσημους αγώνες οι βόρειοι κατάφεραν να νικήσουν την εθνική ομάδα της Ουκρανίας, της Τουρκίας και του Κοσσυφοπεδίου. Σε αυτές τις συναντήσεις οι «νησιώτες» ποτέ δεν έχασαν γκολ στο στόχο τους, γεγονός που δείχνει την ισχυρή άμυνα αυτής της ομάδας.

Μόνο τρίτοι

Η εθνική της Τσεχίας δεν κατάφερε να προκριθεί καν στα πλέι-οφ των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, χάνοντας στον προκριματικό της όμιλο από τους Γερμανούς και τη Βόρεια Ιρλανδία. Την ίδια στιγμή τα δύο τελευταία παιχνίδια η εθνική Τσεχίας ήταν σε θέση να κερδίσει, πρώτα εκτός έδρας στην εθνική Αζερμπαϊτζάν με σκορ 2:1, και στη συνέχεια, στην έδρα της ηττήθηκε η ομάδα του Σαν Μαρίνο. Για τους Τσέχους ξεκίνησε ένα νέο στάδιο, προετοιμασία για τα προκριματικά του Euro, έτσι το προπονητικό επιτελείο της εθνικής ομάδας είναι δυνατόν να κάνει κάτι αλλαγές στη σύνθεση.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Ισλανδίας δεν έχει στη σύνθεσή της τόσους πολλούς παίκτες, έτσι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι στον αγώνα εναντίον των Τσέχων θα παίξει σύνθεση προσεγμένη στη βάση, ενώ οι Τσέχοι οι ίδιοι πιθανόν να έχουν μεγάλες αλλαγές στο προσωπικό, σε αντίθεση με τις τελευταίες επίσημες συναντήσεις. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η εθνική Ισλανδίας δε θα χάσει με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *