The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ιρλανδία – Ολλανδία στις 27/5/2016, 21:45

Ирландия-Нидерланды-27.05

Η εθνική της Ιρλανδίας, η οποία σύμφωνα με τα αποτελέσματα του προκριματικού γύρου μπήκε στον τελικό του Euro 2016, την ερχόμενη Παρασκευή εντός έδρας της στο Δουβλίνο θα φιλοξενήσει τον άτυχο του τελευταίου προκριματικού του Euro, την εθνική της Ολλανδίας. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους μελλοντικούς φιλοξενούμενους ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης, αλλά οι γηπεδούχοι είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, και είναι απίθανο να συμφωνήσουν με την τύχη των ηττημένων στο επερχόμενο παιχνίδι.

Έχουν ξεχάσει πότε έχαναν

Η εθνική της Ιρλανδίας δεν είναι η ισχυρότερη ομάδα στην Ευρώπη, αλλά εντός έδρας της η ομάδα του Martin O’Neill μπορεί να δώσει μάχη σε οποιοδήποτε. Στα πλαίσια του προκριματικού γύρου για το Euro-2016 ο “πράσινος στρατός” δεν έχει χάσει εντός έδρας ούτε έναν αγώνα. Νίκησαν τους ισχυρούς Γερμανούς με σκορ 1:0 και τους Βόσνιους με σκορ 2:0, με τους Πολωνούς και Σκωτσέζους καταγράφηκαν ισοπαλίες.

Αποζημίωση για ντροπή

Με τη σειρά τους, οι Ολλανδοί, μετά από τον καταστροφικό προκριματικό γύρο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στη Γαλλία, πρόλαβαν να παίξουν τρεις φιλικούς αγώνες με τις κορυφαίες ομάδες της ηπείρου. Τους Άγγλους και τους Ουαλούς οι «πορτοκαλί» νίκησαν, ενώ από τους Γάλλους έχουν χάσει με σκορ 2:3. Σε γενικές γραμμές πρέπει να ειπωθεί ότι η ομάδα του Danny Blind είναι πολύ ισχυρή, αλλά στους εκτός έδρας αγώνες οι “πορτοκαλί” συχνά έχουν προβλήματα, που έδειξε με σαφήνεια τα προκριματικά για το Euro.

Πρόβλεψη

Ο Martin O’Neill στη σύνθεσή του δεν έχει τα αστέρια του πρώτου μεγέθους, αλλά γενικώς η εθνική Ιρλανδίας είναι πολύ ισχυρή και έχει μαχητικό χαρακτήρα. Αν σε εκτός έδρας αγώνες οι “πράσινοι” στερούνται μερικές φορές του χαρίσματος, εκτός έδρας οι νησιώτες θα δείξουν το πλήρες δυναμικό τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη μας για αυτή τη συνάντηση είναι: Η Ιρλανδία δεν θα χάσει με απόδοση 1,65 στην εταιρεία WilliamHill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *