The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ινφονέτ – Χαρτς στις 6/7/2016 στις 18:45

Infonet(Est)-Hearts(Sco)-06.07

Την Τετάρτη, 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι επαναληπτικοί αγώνες του πρώτου προκριματικού γύρου του Europa League, και ένας από αυτούς τους αγώνες θα είναι η αναμέτρηση της ομάδας της Εσθονίας Ινφονέτ και της ομάδας Σκωτίας Χαρτς. Ο πρώτος αγώνας αυτής της αντιπαράθεσης, ο οποίος έλαβε χώρα στην έδρα των Βρετανών, έφερε τη νίκη στις “καρδιές” με σκορ 2:1. Τώρα η ομάδα του Ρόμπι Νίλσον για να περάσει στην επόμενη φάση του τουρνουά στο επερχόμενο παιχνίδι θα αρκεστεί με τη λευκή ισοπαλία.

Δεύτεροι στην Εσθονία

Οι ομάδες της Premier League της Σκοτίας μόλις αρχίζουν την προετοιμασία για τη σεζόν 2016–17, ενώ οι εσθονικές ομάδες παίζουν κάθε εβδομάδα, και η ίδια η Meystriliga ήδη έχει περάσει το ισημερινό. Μετά από 17 αγώνες η FC Infonet έχει στο ενεργητικό της 39 πόντους και καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στην κατάταξη του εγχώριου πρωταθλήματος, απέχοντας από τον ηγέτη της Meystriliga τη Λειβαδιά μόνο ένα βαθμό. Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Εσθονίας η FC Infonet έχει κερδίσει πέντε παιχνίδια στη σειρά.

Γνωστή Χαρτς

Η ποδοσφαιρική ομάδα Χαρτς (Καρδιές) είναι περισσότερο γνωστή στην Ευρώπη από την εσθονική Ινφονέτ. Αλλά η Scottish Premier League δεν παίζει τώρα, οπότε οι “καρδιές” στερούνται λίγο την πρακτική. Η ομάδα του Nilsson πρέπει να προετοιμάζεται για το Europa League, παίζοντας φιλικά, αλλά κανένας φιλικός αγώνας δεν αποτελεί υποκατάστατο μιας επίσημης συνάντησης. Για το λόγο αυτό είναι κάπως υπερβολικό εκ μέρους των εταιρειών στοιχημάτων να βγάλουν τις «Καρδιές» φαβορί στο επερχόμενο παιχνίδι, και μάλλον δεν αξίζει τον κόπο να παίξει κανείς τη νίκη της ομάδας από τη Σκωτία.

Προγνωστικά στοιχήματος

FC Infonet είναι σε μεγάλο βαθμό κατώτερη από τους Βρετανούς φιλοξενούμενους, αλλά από την άποψη του ύφους του παιχνιδιού και της αθλητικής φόρμα οι Εσθονοί έχουν πλεονέκτημα σε σχέση με τους Σκωτσέζους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ινφονέτ με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *