The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Θέλτα Βίγο εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης

Celta-RealMadrid-25.01

Κόπα ντελ Ρέι Ισπανίας Προημιτελικός, Παιχνίδι 2

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, 10:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Μπαλαΐδος

Η πιο ενδιαφέρουσα μάχη στο παιχνίδι 2 του προημιτελικό του Κυπέλλου του Βασιλιά θα είναι η συνάντηση μεταξύ Θέλτα Βίγο και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι “κέλτες” στο πρώτο παιχνίδι, το οποίο έλαβε χώρα στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, κατάφεραν να νικήσουν την παγκόσμια πρωταθλήτρια, τώρα εντός έδρας της η Θέλτα θα βολευτεί και με ισοπαλία, αλλά οι εταιρείες στοιχημάτων σχεδόν δεν αμφιβάλλουν ότι οι «βασιλιάδες» θα είναι σε θέση να πάρουν τη νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι.

Τέλεια φόρμα

Παρά την ήττα από την Ρεάλ Σοσιεδάδ την περασμένη Κυριακή στο πλαίσιο της Πριμέρας η Θέλτα είναι σε καλή κατάσταση και στις τελευταίες πέντε συναντήσεις κατάφερε να σημειώσει τέσσερις νίκες επί της Μάλαγα, Αλαβές στο πρωτάθλημα Ισπανίας, καθώς και στη Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης στο Κύπελλο. Στην κατάταξη της Πριμέρα η Θέλτα βρίσκεται στην όγδοη θέση. Στην έδρα της η ομάδα από Βίγκο έπαιξε δέκα αγώνες, όπου σκόραρε επτά νίκες και τρεις ήττες.

Πηγαίνει για να κερδίσει

Η Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει στο Βίγκο μόνο για τη νίκη. Οι Μαδριλένιοι δε θα ικανοποιηθούν με ισοπαλία, επειδή η ισοπαλία θα βγάλει την Θέλτα στο ημιτελικό του δεύτερου πιο σημαντικού τουρνουά Ισπανίας. Σε μια τέτοια κατάσταση από τον Ζινεντίν Ζιντάν μπορούμε να αναμένουμε τη βασική σύνθεση, πράγμα που σημαίνει ότι η γραμμή πονταρίσματος στο παιχνίδι είναι κοντά σε λογική. Στο πλαίσιο της Πριμέρα 2016-17 οι “βασιλιάδες” εκτός έδρας έπαιξαν 8 αγώνες, όπου σημείωσαν πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Πρόβλεψη

Όταν η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει κάτι, συνήθως το παίρνει, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τον αντίπαλο και τις δυνατότητές του, οπότε στο επερχόμενο παιχνίδι το στοίχημα για την Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται καλή επιλογή. Η Θέλτα, βέβαια, παίζει πολύ καλά εντός έδρας, αλλά αυτή η ομάδα δεν μπορεί να συγκριθεί με την Ρεάλ Μαδρίτης. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Ρεάλ με απόδοση 1,70.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *