The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Θέλτα Βίγο εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

gr02

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Ημιτελικός, Παιχνίδι 1

αύριο, 10:05 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Μπαλαΐδος

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αναμένεται στις 4 Μαΐου στο πλαίσιο του Europa League, η ισπανική ομάδα Θέλτα εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και για τους δύο συλλόγους το επερχόμενο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, όπως γενικώς το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, οπότε αυτό το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Σε αυτό το ζευγάρι οι bookmakers δεν ξεχωρίζουν κάποιο φαβορί, θεωρώντας ότι οι πιθανότητες για τη νίκη στους μελλοντικούς αντιπάλους είναι περίπου ίσες.

Μικρή πτώση

Η Θέλτα Βίγκο σε τρεις τελευταίους αγώνες μόνο έχανε, οι ήττες έχουν καταγραφεί από την Μπέτις, Σεβίλλη και Αθλέτικο. Μπορούμε να πούμε ότι οι «Κέλτες» έριξαν όλες οι δυνάμεις τους στο Europa League, αλλά δύο νίκες εντός έδρας μας λένε ότι η ενδεκάδα του Berizzi σήμερα έχει προβλήματα αγωνιστικού χαρακτήρα, επειδή στην Ισπανία δεν είναι κανόνας να χάνεις στους αγώνες που διεξάγονται εντός έδρας, ακόμα και αν η ομάδα δεν έχει μεγάλο κίνητρο για τουρνουά.

Στο ρεπερτόριό της

Με τη σειρά της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε πέντε τελευταίους αγώνες κατάφερε να κερδίσει τρεις φορές με δύο ισοπαλίες. Οι ισοπαλίες συνέβησαν στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι και Σουόνσι. Στο βαθμολογικό πίνακα της Πριμιέρ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην πέμπτη θέση, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 65 πόντοι και μόλις μια μονάδα διαφορά από τη ζώνη του Champions League και τη Μάντσεστερ Σίτι. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει πολύ καλά εκτός έδρας, μόνο η Τσέλσι παίζει καλύτερα από τους «διαβόλους».

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ μπροστά έχει δύσκολο πρόγραμμα, πρώτα η Θέλτα, στη συνέχεια εκτός έδρας ματς με την Άρσεναλ, Τότεναμ και Σαουθάμπτον. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να κερδίσει στο Europa League, καθώς και να προκριθεί στο Top-4 της Πριμιέρ Λιγκ, αλλά μπορεί και να μείνει με τίποτα, έχοντας χάσει στα δύο μέτωπα. Η πρόβλεψή μας για τον αγώνα: η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε θα χάσει με απόδοση 1,47.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *