The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ζενίτ εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ

ZenitPetersburg-RealSociedad-28.09

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Φάση ομίλων

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 8:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Stadion Krestovskyi

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Ζενίτ και Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία θα διεξαχθεί στο γήπεδο “Krestovskyi” στην Αγία Πετρούπολη. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά των μελλοντικών γηπεδούχων του αγώνα, και αυτή τη γραμμή πονταρίσματος είναι δύσκολο να αμφισβητήσει κανείς, δεδομένων των εντός έδρας στατιστικών της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης, καθώς και της μείωσης του παιχνιδιού των Βάσκων.

Πόθος για την Ευρώπη

Η Ζενίτ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έπαιξε το σημαντικότερο αγώνα στην Premier League Ρωσίας εναντίον του Κρασνοντάρ εκτός έδρας. Η ομάδα του Μαντσίνι κατόρθωσε να νικήσει τον αντίπαλο με το αποτέλεσμα 2:0, τώρα μεταξύ της ενδεκάδας της Αγίας Πετρούπολης και των “ταύρων” υπάρχουν έξι μονάδες χάντικαπ. Στον πρώτο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ η Ζενίτ εκτός έδρας κατάφερε να συντρίψει την Βάρνταρ με σκορ 5:0. Ο επερχόμενος αγώνας θα είναι για τη Ζενίτ πρώτος εντός έδρας στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ύφεση

Σε τρεις τελευταίους αγώνες η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχασε, και δύο φορές εντός έδρας: πρώτα από την Ρεάλ Μαδρίτης και μετά από τη Βαλένθια. Επίσης καταγράφηκε εκτός έδρας ήττα από τη Λεβάντε 0:3. Γενικώς οι Βάσκοι χάνουν πάρα πολλά γκολ στο δίχτυο τους, γεγονός που υποδηλώνει την αδυναμία αυτού του συλλόγου στην άμυνα. Στην κατάταξη της ισπανικής Πριμέρα οι Βάσκοι βρίσκονται στην όγδοη θέση, έχουν 9 πόντους στο ενεργητικό, από τη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ τους χωρίζουν δύο μονάδες.

Πρόβλεψη

Η Ζενίτ είναι πολύ καλή στα παιχνίδια εντός έδρας, η ομάδα του Μαντσίνι αντιμετωπίζει με επιδεξιότητα τις επιθετικές ομάδες, όπως η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Μπορείτε να θυμηθείτε τις νίκες επί του Σπάρτακ και του Αχμάτ, που προσπάθησαν να παίξουν στην Αγία Πετρούπολη στην επίθεση. Η μόνη δυνατότητα για τους Βάσκους να μην χάσουν την επόμενη Πέμπτη είναι να δουλέψουν ποιοτικά στον αμυντικό κομμάτι, αλλά σ’ αυτή την επιλογή είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για την επικείμενη συνάντηση είναι: νίκη Ζενίτ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *