The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Εσπανιόλ Βαρκελώνης εναντίον Λα Κορούνια

espanyol-deportivolacoruna-06-01

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου, 9:45 μ.μ.

Εστάδι Κορνέλλα-Ελ Πρατ

Στο πλαίσιο του 17ου γύρου του ισπανικού Πρωταθλήματος η καταλανική Εσπανιόλ εντός έδρας θα φιλοξενεί την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι θεωρούν ξεκάθαρο φαβορί τους μελλοντικούς γηπεδούχους, και είναι εύκολα να συμφωνήσει κανείς με αυτή τη θέση, επειδή η Λα Κορούνια φαίνεται πολύ αδύναμη σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Υπάρχει ανάγκη ικανοποίησης

Πριν από την αναχώρηση για τις διακοπές των Χριστουγέννων η Εσπανιόλ έχασε δύο παιχνίδια στη σειρά, στην Πριμέρα οι «παπαγάλοι» έχασαν από έναν άλλο καταλανικό σύλλογο τη Μπαρτσελόνα με σκορ 1:4, και στο Κύπελλο του βασιλιά η Εσπανιόλ υπέστη ήττα από την ομάδα από τη Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας την Αλκορκόν. Μετά από αυτές τις δύο ταπεινώσεις οι παίκτες από τη Βαρκελώνη χρειάζονται ικανοποίηση, και το καλύτερο φάρμακο είναι η νίκη στον εντός έδρας αγώνα ενάντια της Ντεπορτίβο. Στην έδρα της η Εσπανιόλ έπαιξε οκτώ αγώνες, όπου σημείωσε μόνο δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Εντός έδρας Λα Κορούνια

Με τη σειρά της η Ντεπορτίβο είναι κλασική ομάδα μεσαίας τάξης στην Πριμέρα, που προσπαθεί να κρατήσει τη θέση της στην ισπανική ελίτ σε βάρος των εντός έδρας παιχνιδιών. Εκτός έδρας η ομάδα από τη Λα Κορούνια αποδίδει πολύ αδύναμα: ούτε μία νίκη σε οκτώ παιχνίδια στην Πριμέρα, 7 θετικά γκολ και 17 αρνητικά, σημείωσε 3 πόντους, χειρότερα στατιστικά στοιχεία έχει μόνο η Σπόρτινγκ Χιχόν. Την ίδια στιγμή εντός έδρας η Λα Κορούνια κέρδισε τους δύο τελευταίους αγώνες στην Οσασούνα και στη Ρεάλ Μπέτις.

Πρόβλεψη

Η Εσπανιόλ μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο από την Αλκορκόν θα έχει μεγαλύτερο δυνατό κίνητρο για το επερχόμενο παιχνίδι. Επιπλέον, οι Καταλανοί εξακολουθούν να διατηρούν τις πιθανότητες πρόκρισης στη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων, και για αυτό θα πρέπει να κερδίσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Εσπανιόλ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *