The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ελβετία – Πολωνία στις 25/6/2016, 16:00

Switzerland-Poland-25.06

Το Σάββατο, 25 Ιουνίου ξεκινάνε τα πλέι-οφ του Euro 2016 και ο πρώτος αγώνας του γύρου αποκλεισμού θα είναι η αναμέτρηση των εθνικών Ελβετίας και Πολωνίας. Οι εταιρείες στοιχημάτων χωρίς αμφιβολία έχουν θέσει τους Πολωνούς φαβορί του αγώνα, αλλά δεν πιστεύω θα είναι εύκολο το ματς με την εθνικής Ελβετίας για τους δυτικούς Σλάβους.

Η ομάδα του Πέτκοβιτς φαινόταν αξιοπρεπές στην φάση των ομίλων του τουρνουά, δεν έχασε ποτέ, καταφέρνοντας να κερδίσει πέντε βαθμούς στο ενεργητικό της. Στον πρώτο γύρο οι “ωρολογοποιοί” νίκησαν τους Αλβανούς με σκορ 1:0, στη συνέχεια είχε ισοπαλίες με τη Ρουμανία 1:1 και τη Γαλλία 0:0. Θα πρέπει να πούμε ότι το πλήρες δυναμικό τους οι «τραπεζίτες» δεν έχουν εφαρμόσει, κατά πάσα πιθανότητα, κρατώντας δύο-τρία “τρικ” για την εθνική Πολωνίας.

Καθόλου λιγότερο άξια έπαιξε η εθνική Πολωνίας, νικώντας δύο φορές με ελάχιστο πλεονέκτημα τη Βόρεια Ιρλανδία και την Ουκρανία, και παίζοντας ισοπαλία με τους Γερμανούς. Το υψηλό επίπεδο των Πολωνών υπογράμμισε ακόμη και ο Γιοάχιμ Λεβ, ο προπονητής των νυν παγκόσμιων πρωταθλητών, οπότε από αυτή την ομάδα μπορεί να αναμένει κανείς περαιτέρω πρόοδο και νίκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το δίκτυο των πλέι-οφ του τουρνουά έχει αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε όλες οι μεγιστάνες ομάδες βρέθηκαν στο κάτω μέρος του, ενώ το ζευγάρι Ελβετία – Πολωνία – στην κορυφή. Ο νικητής της επερχόμενης αναμέτρησης έχει μια καλή ευκαιρία να φτάσει στον τελικό του ηπειρωτικού πρωτάθλημα.

Πρόβλεψη

Η Ελβετία είναι μια ισχυρή εθνική ομάδα, αλλά όχι περισσότερο από αυτό, ενώ οι σημερινοί Πολωνοί έχουν αξίωση για την ηγεσία όχι μόνο στο επερχόμενο παιχνίδι των πλέι-οφ, αλλά και σε ολόκληρο το τουρνουά. Η ομάδα του Ναβάλκι αποτελείται από τους παίκτες αρκετά υψηλού επιπέδου, οι οποίοι μπορούν να εξασφαλίσουν το αποτέλεσμα του αγώνα με την Ελβετία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Νίκη της Πολωνίας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,75 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *