The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ελβετία εναντίον Βόρεια Ιρλανδία

Switzerland-NorthernIreland-12.11

Κυριακή, 12 Νοέμβριου, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η εθνική ομάδα της Ελβετίας την επόμενη Κυριακή στην έδρα της θα φιλοξενεί την εθνική της Βόρειας Ιρλανδίας στον δεύτερο αγώνα των πλέι-οφ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Ο πρώτος αγώνας της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε στην έδρα των “νησιωτών”, έφερε στους “τραπεζίτες” τη νίκη 1-0. Γενικώς η νίκη ήταν αξιόπιστη, αλλά το γκολ μπήκε από το πέναλτι, το οποίο είναι δύσκολο να ονομαστεί 100% έτσι.

Η Ελβετία είναι σχεδόν στη Μουντιάλ

Η εθνική Ελβετίας είναι σημαντικά ανώτερη από τη σύνθεση της εθνικής της Βόρειας Ιρλανδίας. Οι “ωρολογοποιοί” μπορεί να μην έχουν άστρα του πρώτου μεγέθους, αλλά έχουν μια πολύ ομαλή και καλοστημένη σύνθεση που μπορεί να επιτύχει τους καθορισμένους στόχους. Στη φάση των ομίλων για το Παγκόσμιο Κύπελλο η εθνική Ελβετίας έκανε μόνο ένα λάθος, χάνοντας από τους σημερινούς πρωταθλητές της Ευρώπης από τους Πορτογάλους εκτός έδρας. Όλους τους άλλους αγώνες τους οι Ελβετοί κέρδισαν, σημειώνοντας στο τέλος περισσότερους βαθμούς στον κουμπαρά από τις περισσότερες ομάδες, που νίκησαν στους ομίλους τους.

Προβλήματα στην επίθεση

Η ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας δεν ξέρει να παίξει στην επίθεση, όταν αντιμετωπίζει μια καλά εκπαιδευμένη ομάδα που ξέρει να αμύνεται ποιοτικά, μια ομάδα όπως η εθνική Ελβετίας. Αφού οι Βόρειοι Ιρλανδοί έχασαν γκολ στο πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ, αυτή η ομάδα δεν είχε καμία πραγματική στιγμή να σκοράρει στους “τραπεζίτες”. Επιπλέον, για όλα τα 90 λεπτά του παιχνιδιού οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι δεν πέτυχαν ούτε μία φορά το δοκάρι του αντιπάλου.

Πρόβλεψη

Η ομάδα της Ελβετίας στο επόμενο παιχνίδι θα βολευτεί και με την ισοπαλία, αλλά οι “ωρολογοποιοί” σίγουρα θα παίξουν για να κερδίσουν. Στη φάση των ομίλων οι Ελβετοί στην έδρα τους μόνο κέρδιζαν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Ελβετίας με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *