The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ελβετία – Βέλγιο στις 28/5/2016, 17:15

Швейцария-Бельгия-26.05

Σε ένα από τα φιλικά παιχνίδια θα συναντηθούν οι εθνικές της Ελβετίας και του Βελγίου. Προτείνω να βάλετε στο παιχνίδι αυτό στο όβερ 2 με απόδοση 1,78 στην εταιρεία 365bet.

Παρόμοιες αποδόσεις θα μπορούσε να παρατηρήσει κανείς και σε προηγούμενα φιλικά της εθνικής του Βελγίου. Αλλά αυτή τη φορά ο Marc Wilmots θα είναι χωρίς αρκετούς βασικούς παίκτες-καταστροφείς. Πρώτα απ’ όλα αξίζει να σημειωθεί η απουσία του κύριου μέσου Ράτζα Ναϊνγκολάν (στα προκριματικά: 9/2), έχει τραυματισμό, και ο προπονητής θα φυλάξει τον παίκτης πριν από το Euro. Επιπλέον, τραυματισμένος είναι ο κεντρικός αμυντικός Κομπανί (7/0), θα τον αντικαταστεί ο 20-χρονος παίκτης της Γαλατασαράι ο Ντενάιλερ (2/0), ο οποίος επίσης δεν είναι πλήρως υγιής. Όπως και ο άλλος κεντρικός αμυντικός Νικολάς Λόμπερτς (7/0), που διαμαρτύρεται για το μικρό μυϊκό τραυματισμό. Ωστόσο, και ο Λόμπερτς και ο Ντενάιλερ θα μπορέσουν να πάρουν μέρος στον αγώνα, αλλά δε θα παίζουν με όλη τους τη δύναμη. Στην πίσω γραμμή της εθνική του Βελγίου αυτή τη στιγμή υπάρχει έλλειψη παικτών, και ο προπονητής έπρεπε να καλέσει ακόμα και τον υπερασπιστή Laurent Simon (0/0), ο οποίος παίζει τώρα για τον σύλλογο ΜΛΣ των ΗΠΑ και έχει καιρό να βγει με την φανέλα της εθνικής.

Η βελγική άμυνα έδειξε καλά αποτελέσματα στα προκριματικά για το Euro, δεχόμενη μόλις 5 γκολ σε 10 αγώνες, αλλά είναι απίθανο η έλλειψη του Ναϊνγκολάν και του Κομπανί να προσθέσει βάση σ’ αυτή.

Όλα τα παραπάνω, πιστεύω, προσθέτουν τις πιθανότητες να δούμε αποτελεσματικό ποδόσφαιρο εδώ. Το παιχνίδι, μετά από όλα, έχει φιλικό χαρακτήρα, ως εκ τούτου, ειδικά στην τρέχουσα κατάσταση των παικτών στην άμυνα της βελγικής εθνικής ομάδας, αξίζει να στοιχηματίσετε στον αποτελεσματικό αγώνα. Επιπλέον, υπάρχει μια όμορφη ευκαιρία αντί το όβερ 2,5 να πάρετε το όβερ 2 με ικανοποιητική απόδοση.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *