The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα εθνική Ομάν εναντίον εθνικής Συρίας

Oman-Syria-02.06

Στις 2 Ιουνίου στις 01:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στο φιλικό αγώνα θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες του Ομάν και της Συρίας.

Η εθνική του Ομάν δεν είναι από τις ισχυρότερες ομάδες της Ασίας, πέρυσι έπαιξε 8 αγώνες, σημείωσε τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, χάνοντας την ευκαιρία να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018 δύο χρόνια πριν από το τουρνουά. Το 2017 το Ομάν πραγματοποίησε μία συνάντηση, καταστρέφοντας την ομάδα του Μπουτάν 14:0 στον προκριματικό αγώνα για το Κύπελλο Ασίας. Αυτό το σκορ δεν μιλά για τη δύναμη της ομάδας του Ομάν, αλλά για την αδυναμία του αντιπάλου της σ’ εκείνη τη συνάντηση.

Η εθνική της Συρίας στο ασιατικό επίπεδο έχει μεγαλύτερη σημασία από τους μελλοντικούς αντιπάλους. Το 2016 οι Σύριοι πραγματοποίησαν 13 αγώνες, σημειώνοντας 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες. Οι Σύριοι συνεχίζουν να αγωνίζονται για την πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, το 2017 έχουν παίξει δύο προκριματικούς αγώνες: Ουζμπεκιστάν 1:0 και Νότια Κορέα 0:1. Μετά από 7 συναντήσεις η εθνική της Συρίας με 8 πόντους και τη διαφορά τερμάτων 2:3 καταλαμβάνει την τέταρτη θέση στον προκριματικό όμιλο.

Παρά τις διαφορετικές δείκτες τον τελευταίο καιρό, σε προσωπικές συναντήσεις η εθνική του Ομάν παίζει επιτυχημένα με τη Συρία. Στα τελευταία 5 παιχνίδια κέρδισε 3 νίκες, και από μία φορά έπαιξε ισοπαλία και έχασε. Στο επερχόμενο παιχνίδι, πιστεύω, ότι οι Σύριοι θα παίξουν με το συνηθισμένο τους ποδόσφαιρο, δεν πρέπει να αναμένουμε πολλά γκολ στο παιχνίδι. Τα τελευταία 10 παιχνίδια με την συμμετοχή της εθνικής ομάδας της Συρίας έκλεισε με under. Η πρόβλεψή μας για αυτό το ματς είναι: under 2,5 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *