The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Δανία εναντίον Πολωνία

Denmark-Poland-01.09

Προκριματικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

01/09/2017, 09:45 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Προτεινόμενο στοίχημα: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,82

Για να προκριθούν στη Ρωσία οι Δανοί πρέπει να κερδίζουν πόντους σε κάθε αγώνα από τους 4 που έχουν απομείνει. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πιο δύσκολο πρόγραμμα από ό, τι ο κύριος ανταγωνιστής τους το Μαυροβούνιο, ο αγώνας με τον οποίο είναι ακόμη μπροστά στον ένατο γύρο. Πάνω από όλα, η δεύτερη θέση μπορεί να μην είναι αρκετή για να παίξουν στα πλέι-οφ. Οι υποψήφιοι για αυτό το δικαίωμα από τον όμιλο Ε είναι πίσω από τις υπόλοιπες εθνικές, που κατέχουν επί του παρόντος τη δεύτερη θέση στους ομίλους τους, τουλάχιστον 2 βαθμούς. Δηλαδή, ισοπαλία στον αγώνα με τους Πολωνούς μπορεί να μην ικανοποιήσει τους Δανούς, επομένως, μπορούμε να αναμένουμε ότι οι γηπεδούχοι θα προσθέσουν κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Είναι στις δυνάμεις της ενδεκάδας του Χαρεάδα. Οι Δανοί μπορεί να στερούνται την τάξη, αλλά στη φυσική κατάσταση οι Σκανδιναβοί σαφώς δε θα αφήνσουν κανέναν να τους υπερβεί στον όμιλό τους. Το χαρακτηριστικό της εθνικής ομάδας κατά τη διάρκεια των προκριματικών είναι πολύ δυνατό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Βασικά, τα 2 γκολ στην πύλη της Πολωνίας η ομάδα πέτυχε ακριβώς στο δεύτερο μισό της συνάντησης. Η Αρμενία και το Καζακστάν στην έδρα της Δανίας δεν ήταν σε θέση να αντισταθούν, ενώ το Μαυροβούνιο με κάποιο θαύμα κατάφερε να επιβιώσει κάτω από το βομβαρδισμό στο πρόσωπο των Eriksen & Co. Το πλεονέκτημα στη φυσική κατάσταση μπορεί να βοηθήσει τους γηπεδούχους να επιτύχουν το επιθυμητό για αυτούς αποτέλεσμα.

Εάν η Δανία παίζει δυνατά στο δεύτερο μισό της συνάντησης, η Πολωνία, αντίθετα, είναι ενεργή στο πρώτο ημίχρονο, και στη συνέχεια δίνει την πρωτοβουλία στον αντίπαλο. Σύμφωνα με αυτό το σενάριο η ομάδα έπαιζε σ’ όλους τους αγώνες της τρέχουσας προκριματικής περιοδείας, με την εξαίρεση των παιχνιδιών με τα αουτσάιντερ – Καζακστάν και Αρμενία, που έπαιζε με δέκα παίκτες μόνο. Αυτό το στυλ επιτρέπει στους Πολωνούς να κερδίζουν πόντους. Ο Λεβαντόφσκι και οι συνεργάτες του είναι σε θέση να παίξουν όσο με το πρώτο, τόσο και με το δεύτερο νούμερο, γι’ αυτό το λόγο ηγούνται τον όμιλο Ε, σκοράροντας σε κάθε ματς τουλάχιστον δύο γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν αρκετά ικανοποιημένοι με την ισοπαλία σε αυτό το παιχνίδι, οπότε οι Πολωνοί πιθανόν θα δώσουν την πρωτοβουλία στον αντίπαλο, ιδιαίτερα δύσκολα θα είναι για την εθνική στο δεύτερο ημίχρονο, όταν στο τέλος του πρώτου θα είναι τα μηδενικά στον πίνακα αποτελεσμάτων. Όμως η ομάδα θα έχει σίγουρα τις πιθανότητες για γκολ. Οι Δανοί κατάφεραν να παίξουν στο 0 μόνο με τη Ρουμανία, η οποία πολύ αδύναμα έπαιξε στον εντός έδρας αγώνα, καθώς και με τη Αρμενία, η οποία έπαιξε στο επίπεδο του Αγίου-Μαρίνου στον πρώτο γύρο. Από το Καζακστάν και το Μαυροβούνιο οι Σκανδιναβοί δέχτηκαν από ένα γκολ στα 3 παιχνίδια, την επίθεση των Πολωνών η γραμμή άμυνας της Δανίας δεν κατάφερε να χειριστεί καλά, επιτρέποντας στον αντίπαλο να σκοράρει τρεις φορές. Και τώρα οι «ερυθρόλευκοι» θα δυσκολευτούν να παίξουν στο 0, λαμβάνοντας υπόψη πόσο επικίνδυνες είναι οι αντεπιθέσεις του Λεβαντόφσκι και Co.

Όμως, είναι απίθανο οι Πολωνοί να είναι σε θέση να αντέξουν την επίθεση του αντιπάλου. Οι Δανοί σε 6 αγώνες της τρέχουσας επιλογής σημείωσαν 105 σουτ στο στόχο, περισσότερα από οποιονδήποτε στον όμιλο. Στη σύνθεση της εθνική υπάρχει εκτελεστής υψηλού επιπέδου – ο Eriksen, ο οποίος είναι ένας βασικός παράγοντας στη δανική επίθεση. Αξίζει να σημειώσουμε και το Jorgensen, οι δεξιότητες του οποίου ως σεντ φόρβαρντ επέτρεψαν τη Φέγενορντ να γίνει η πρωταθλήτρια της Ολλανδίας.

Πολωνική άμυνα έχει κενά, όπως φαίνεται από τα χαμένα τέρματα στα 5 από τα 6 παιχνίδια της προκριματικής εκστρατείας. Μόλις έχουν εμπλακεί στο παιχνίδι οι Ρουμάνοι και οι Μαυροβούνιοι, το αποτέλεσμα – ο Schensny βγάζει τις μπάλες από το δίχτυ. Οι Δανοί είναι πολύ πιο δραστήριοι μπροστά από τις προαναφερθείσες ομάδες. Οι Σκανδιναβοί μπορούν να προσθέσουν στο 2ο ημίχρονο, εάν είναι απαραίτητο. Σε ένα τέτοιο σενάριο παίχτηκε το πρώτο ματς και, κατά πάσα πιθανότητα, θα πραγματοποιηθεί και το δεύτερο. Στην περίπτωση αυτή η άμυνα της Πολωνίας θα αποτύχει, όπως και στη Βαρσοβία. Περιμένω για στόχους και προς τις δύο κατευθύνσεις.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *