The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Δανία εναντίον Ρουμανία

Denmark-Romania-08.10

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Πρώτος γύρος

Κυριακή, 8 Οκτωβρίου, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Telia Parken“, København

Η εθνική Δανίας θα φιλοξενεί την εθνική Ρουμανίας την ερχόμενη Κυριακή στο δέκατο γύρο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018. Οι Δανοί έχουν υψηλό κίνητρο, έχουν κρατήσει ακόμα την ελάχιστη ευκαιρία για πρώτη θέση στον όμιλο Ε, ενώ η εθνική Ρουμανίας δεν παλεύει για τίποτα πλέον, εξάλλου, δεν θα κουνηθεί πουθενά από τη τέταρτη θέση.

Νικηφόρα κάμψη

Η εθνική ομάδα της Δανίας είχε μεγάλα προβλήματα κατά τη διάρκεια του τρέχοντος προκριματικού τουρνουά. Μετά τον τρίτο γύρο είχε μόνο τρεις μονάδες, πρόλαβε να χάσει μέχρι τότε από τους Πολωνούς εκτός έδρας και από τους Μαυροβούνιους εντός έδρας. Μετά, όμως, σε έξι συνεχόμενα παιχνίδια προκριματικών έχασε μόνο δύο βαθμούς στο εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον της Ρουμανίας, παίζοντας ισοπαλία με τον αντίπαλο 0:0, όλοι οι άλλοι αγώνες κερδήθηκαν από τους μελλοντικούς γηπεδούχους, συμπεριλαμβανομένης της εθνικής Πολωνίας εντός έδρας 4:0.

Αποτυχία

Η εθνικής της Ρουμανίας απέτυχε στο προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Με τα αουτσάιντερ: εθνική Αρμενίας και Καζακστάν έπαιξε καλά, πήρε 10 βαθμούς από τους 12, αλλά με τους ανταγωνιστές φαινόταν αδύναμη: έχασε δύο φορές από τους Πολωνούς, μία φορά έπαιξε ισοπαλία με το Μαυροβούνιο, εντός έδρας δεν μπόρεσε να νικήσει τους Δανούς. Ως εκ τούτου, η τέταρτη θέση στην κατάταξη του ομίλου Ε είναι εντελώς λογική. Στην επερχόμενη συνάντησης η εθνική Ρουμανίας δεν θέλει απολύτως τίποτα, από την τέταρτη θέση ούτε θα ανέβει, αλλά ούτε και να κατέβει δε θα μπορέσει, οπότε μπορεί να δοκιμάσει την νεολαία.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Δανίας θα παίξει τον τελευταίο αγώνα του προκριματικού τουρνουά, όπως συνήθως τον τελευταίο καιρό σε καλό επίπεδο. Σίγουρα θα επιτύχει μια σίγουρη νίκη επί του αντιπάλου χωρίς κίνητρα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Δανίας με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *