The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γρανάδα – Λας Πάλμας στις 06.02.2017 στις 9:45 μ.μ.

Granada-LasPalmas-06.02

Προτεινόμενο στοίχημα: «γκολ-γκολ» και over 2.5

Ο 21ος γύρος του πρωταθλήματος Ισπανίας θα κλείσει με τον αγώνα μεταξύ Γρανάδα και Λας Πάλμας. Στη συνάντηση αυτή θέλω να προσφέρω να εξετάσει μια επιλογή όπως και οι δύο θα σκοράρουν + over 2.5.

Η Γρανάδα μετά από 20 γύρους κλείνει τη βαθμολογία και έχει ήδη ένα πόδι στην Σεγούντα. Δεν είναι ακόμα σαφές με ποιο τρόπο η Γρανάδα θα καταφέρει να εγκαταλείψει την ζώνη του υποβιβασμού. Ταυτόχρονα η Γρανάδα έχει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, έχασε 44 γκολ. Στους τελευταίους 5 γύρους η ομάδα έχει 4 ήττες και μόλις 1 ισοπαλία. Εντός έδρας της η Γρανάδας σκόραρε 7 από 10 βαθμούς. Ναι, η ομάδα δεν είναι παραγωγική, χάνει πιο συχνά από ό, τι σκοράρει. Ωστόσο, σε 7 από 10 εντός έδρας παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου του Κυπέλλου, οι παίκτες της Γρανάδας κατάφεραν να χτυπήσουν την εστία των αντιπάλων, και το στοίχημα «γκολ-γκολ» σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει περάσει 6 φορές. Εντός έδρας η Γρανάδα σκόραρε όχι μόνο στις ομάδες από το κάτω μέρος της βαθμολογίας, αλλά και στις ισχυρές ομάδες, όπως η Σεβίλλη (2:1), Βιγιαρεάλ (1:1), Αθλέτικ Μπιλμπάο (1:2), Eibar (1:2).

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια η Γρανάδα υπέστη μόλις 1 ήττα. Αυτό δείχνει ήδη ότι η ομάδα σε κάθε γύρο θα προσπαθεί να πιαστεί απ’ τους βαθμούς, άραγε στους  παίκτες της Γρανάδας δε μείνει τίποτα άλλο παρά μόνο να πάνε στην επίθεση.

Η Λας Πάλμας  βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, στην 11η θέση. Οι κίτρινοι εντός έδρας αυτή τη σεζόν στο πρωτάθλημα δεν έχουν χάσει ακόμη. Αλλά εκτός έδρα η Λας Πάλμας συνεχίζει να βασανίζεται, μόνο 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Η διαφορά τερμάτων είναι 10:21, δηλαδή, κατά μέσο όρο η ομάδα σκοράρει με συνέπεια 1 μπάλα και χάνει γύρω στις δύο μπάλες. Στα τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια οι κίτρινοι είχαν 4 ήττες και 1 ισοπαλία. Αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή την σεζόν η Πάλμας εκτός έδρας έχανε σε όλους αγώνες χωρίς εξαίρεση. Την ίδια στιγμή και χωρίς γκολ η ομάδα σπάνια αφήνει το γήπεδο, έχει συμβεί μόνο τρεις φορές: Μπαρτσελώνα (5:0), Ατλέτικο Μαδρίτης (1:0), Μπέτις (2:0). Συνεπώς, μετά από 11 συναντήσεις, λαμβάνοντας υπόψη τους αγώνες του κυπέλλου, το στοίχημα «γκολ-γκολ» περάσει 8 φορές, και το over 2.5 επίσης 8 φορές.

Αν κοιτάξετε τις προσωπικές συναντήσει των ομάδων, αμέσως γίνεται προφανές ότι οι ομάδες παίζουν μεταξύ τους πολύ αποτελεσματικά. Έτσι, στα τελευταία 6 χρόνια οι ομάδες έχουν παίξει 5 φορές. Σε όλες αυτές τις συναντήσεις πέρασε το στοίχημα «γκολ-γκολ» (100% πέρασμα του στοιχήματος), συν over 2.5 πέρασε 4 φορές (1:1, 5:2, 4:1, 3:2, 5:1). Στον πρώτο γύρο η Λας Πάλμας εντός έδρας νίκησε την Γρανάδα (5:1), νομίζω, αξίζει να αναμένουμε το δεύτερο παιχνίδι περίπου στο ίδιο στυλ όπως και την περασμένη σεζόν (νίκη των κίτρινων 4:1, και στη συνέχεια δεύτερο παιχνίδι απάντηση από την Γρανάδα 3:2).

Πρόβλεψη

Η Γρανάδα χρειάζεται πολύ τους πόντους, έτσι ώστε η ομάδα δεν θα μείνει στην άμυνα εντός έδρας. Αλλά με δεδομένο το φτωχό παιχνίδι της Γρανάδας στην άμυνα, αξίζει να περιμένουμε τους στόχους από τη Λας Πάλμας, η οποία, αν και παίζει άσχημα εντός έδρας, αλλά σκοράρει συχνά.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *