The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γρανάδα εναντίον Εσπανιόλ Βαρκελώνης

Granada-Espanyol-19.05

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Παρασκευή, 19 Μαΐου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Λος Κάρμενες

Στο πλαίσιο του 38ου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας η Γρανάδα, η οποία έχει ήδη υποβιβαστεί από την ελίτ, εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Εσπανιόλ Βαρκελώνης, η οποία με τη σειρά της έχει αποκλειστεί από τον αγώνα για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Σε αυτό το ζευγάρι η ομάδα από την Καταλονία υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι είναι σαφώς ανώτεροι τάξη από τους νότιους, αλλά την ίδια στιγμή η Γρανάδα θα παίζει τον τελευταίο αγώνα εντός έδρας αυτή τη σεζόν, υπάρχει ελπίδα ότι ο παράγοντας αυτός θα παρακινήσει τη δραστηριότητα των φιλοξενουμένων.

To αουτσάιντερ

Η Γρανάδα βρίσκεται στη 20η θέση στην κατάταξη της Πριμέρα Ντιβισιόν, αυτή η ομάδα απέτυχε στο τέλος της σεζόν. Στους εννέα τελευταίους αγώνες η Γρανάδα έχασε οκτώ φορές και μια φορά έπαιξε ισοπαλία. Σύνολο εντός έδρας τους στην τρέχουσα περιοδεία οι νότιοι έπαιξαν 18 αγώνες, όπου σημείωσαν 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 10 ήττες.

Υπήρχαν ευκαιρίες

Ενώ η Εσπανιόλ για πολύ καιρό αγωνιζόταν για την πρόκριση στη ζώνη του Europa League, αλλά το αδύναμο τέλος δεν επέτρεψε τους νότιους να επιτύχουν το στόχο αυτό. Σε πέντε τελευταία ματς οι Καταλανοί κατάφεραν να κερδίσουν μόνο μία φορά: στις εφτά Μαΐου νικήθηκε η Ντεπορτίβο, ισοπαλία με την Σπόρτινγκ, ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Βαλένθια. Τώρα η Εσπανιόλ βρίσκεται στη 10η θέση στον πίνακα της Πριμέρα Ντιβισιόν, στο ενεργητικό των «παπαγάλων» υπάρχουν 53 πόντοι. Εκτός έδρας η ομάδα έπαιξε στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Ισπανίας 18 παιχνίδια, όπου σημείωσε 6 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Πρόβλεψη

Στο τέλος της σεζόν όσο η Γρανάδα, τόσο και η Εσπανιόλ δεν έδειξαν υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου. Η επερχόμενη μάχη δεν έχει καμία αξία στο τουρνουά ούτε για τους φιλοξενούμενους ούτε για τους γηπεδούχους. Υπό αυτές τις συνθήκες είναι απίθανο αυτό το παιχνίδι να γίνει παραγωγικό. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3.5 με απόδοση 1,47.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *