The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γουαρανί εναντίον Ρίβερ Πλέιτ

Guarani-RiverPlate-05.07

Κόπα Λιμπερταδόρες, Γύρος των 16, Παιχνίδι 1

Τετάρτη, 5 Ιουλίου, 3:45 π.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Ντεφενσόρες ντελ Τσάκο, Ασουνσιόν

Στο πλαίσιο των 16 του Κυπέλλου Λιμπερταδόρες η Γκουαρανί Παραγουάης θα συναντηθεί με την ομάδα από την Αργεντινή, που ονομάζεται Ρίβερ Πλέιτ. Ο πρώτος αγώνας αυτής της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Γκουαρανί στην Ασουνσιόν, αλλά παρά το γεγονός αυτό, το φαβορί σε αυτό το παιχνίδι θεωρείται η Ρίβερ Πλέιτ. Αλλά μια τέτοια γραμμή μπορούμε και να αμφισβητήσουμε, επειδή οι μελλοντικοί γηπεδούχοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή, ενώ οι εκτός έδρας αγώνες της Ρίβερ Πλέιτ δεν βγαίνουν πάντα σε κατάλληλο επίπεδο.

Δεύτεροι στην Παραγουάη

Η Γκουαρανί αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Παραγουάης. Στο ενεργητικό των μελλοντικών γηπεδούχων υπάρχουν 48 βαθμοί, μόλις μία μονάδα λιγότερο από τον αρχηγό της κατάταξης, την ομάδα Λιμπερτάδ. Στη φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες η Γκουαρανί έπαιξε τρία παιχνίδια εντός έδρας, όπου σημείωσε νίκη επί της Ζαμόρα και δύο ισοπαλίες.

Δεύτεροι στην Αργεντινή

Η Ρίβερ Πλέιτ κέρδισε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, χάνοντας από την Μπόκα Τζούνιορς επτά βαθμούς. Εκτός έδρας στο πλαίσιο του εθνικού πρωταθλήματος η Ρίβερ Πλέιτ έχει παίξει 15 παιχνίδια, όπου σημείωσε 8 νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Ρίβερ Πλέιτ είναι μια ισχυρή ομάδα, η οποία θα προσπαθήσει τουλάχιστον να μην χάσει στην έδρα του αντίπαλου, προκειμένου να μη δώσει τακτικό πλεονέκτημα στην Γκουαρανί στο δεύτερο παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Η Γκουαρανί είναι σε καλή κατάσταση, αλλά θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους Παραγουανούς να νικήσει τη Ρίβερ Πλέιτ ακόμα και εντός έδρας τους. Σίγουρα το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι πολύ προσεκτικό και πολύ πιθανό ελάχιστα αποτελεσματικό, επειδή είναι το πρώτο παιχνίδι της αναμέτρησης. Η πρόβλεψή  μας για αυτή τη συνάντηση είναι: under 2.5 με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *