The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 13/04/2016 στις 21:00 (ώρα Μόσχας)

ВестХэм-МанчестерЮнайтед-13.04

Την Τετάρτη, 13/04/2016 και ώρα 21:00 στην επανάληψη του προημιτελικό αγώνα FA Cup της Αγγλίας στο γήπεδο «Boleyn Ground» η Γουέστ Χαμ θα συναντηθεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι παίκτες του Σλάβεν Μπίλιτς δείχνουν ποδόσφαιρο πολύ ψηλού επιπέδου, και απόδειξαν ότι μπορούν να αγωνίζονται στο ίδιο επίπεδο με τους κορυφαίους συλλόγους στην Αγγλία. Επί του παρόντος η Γουέστ Χαμ είναι στην 6η θέση, απέχοντας από τη ζώνη του Europa League μόνο 1 πόντο. Στον πρώτο αγώνα τα «Σφυριά» είχαν την πρωτοβουλία και δημιούργησαν επικίνδυνες στιγμές στις πύλες του De Gea. Μερικές 100% ευκαιρείς στο πρώτο ημίχρονο χάλασε ο Emenike. Αλλά στο 68ο λεπτό με ένα εξαιρετικό σουτ από το φάουλ ο Dimitri Payet άνοιξε τις πύλες του ισπανικού τερματοφύλακα. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό, και τότε στο 83ο λεπτό ο Μαρσιάλ ισοφάρισε. Να υπενθυμίσω ότι στο εγγύς γύρο η Γουέστ Χαμ έπαιξε ισοπαλία με την Άρσεναλ, με ένα χατ-τρικ σημειώθηκε ο Carroll.

Μετά την ταπεινωτική ήττα 3:0 στο τελευταίο γύρο στο «White Hard Lane» οι οπαδοί και πάλι επικαλούνταν τον Λουίς Φαν Χάαλ να αδειάσει την καρέκλα του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν είναι ότι η ομάδα έχασε μετά από αυτή τη συνάντηση τις πιθανότητες για τον τίτλο του πρωταθλητή, ουσιαστικά καταδίκασε τον εαυτό της στο μην προκριθεί στο Champions League για την επόμενη σεζόν, στην χειρότερη περίπτωση και στο Ευρώπα Λιγκ. Στο FA Cup η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν λάμπει. Όπως και σ’ όλη τη σεζόν οι παίκτες πάνε στον αγωνιστικό χώρο σαν για δουλειά, που δεν αγαπάνε πολύ και δεν ξέρουν καλά να κάνουν. Ατελείωτα κενά μεταξύ των γραμμών. Κενές περιοχές στην άμυνα, στο τέρμα του αντιπάλου η ομάδα δε στοχεύει καθόλου. Παρά την υπεροχή στην κατοχή στο πρώτο αγώνα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δημιουργούσε επικίνδυνες στιγμές, δόξα τω Θεώ ο Μαρσιάλ επέστρεψε τις πιθανότητες της πρόκρισης.

Στις τετ-α-τετ συναντήσεις το πλεονέκτημα είναι στην πλευρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκείνης της «παλιάς» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία σεβόταν και φοβόταν όλη η Ευρώπη. Επίσης σημειώνω ότι το τρίτο παιχνίδι στη σειρά τελειώνει με ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων. Υπενθυμίζω ότι η Γουέστ Χαμ δεν χάνει περισσότερα από 10 παιχνίδια στη σειρά. Και εντός έδρας τα «σφυριά» φαίνονται πολύ ισχυρά. Στοίχημα: η Γουέστ Χαμ θα προκριθεί.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *