The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γουέστ Χαμ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

westham-manchesterunited-02-01-1

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, 20ος γύρος

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου, 7:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Έχοντας καταστρέψει από κάθε άποψη την αρχή της σεζόν, η Γουέστ Χαμ σταδιακά, βήμα-βήμα, έβγαινε προς τα πάνω από την κατάσταση αυτή. Η νίκη στο 18ο γύρο επί της Σουόνσι 1:4, είναι η τρίτη στη σειρά για τα “σφυριά”, καθώς και έχει επεκτείνει το αήττητο σερί τους έως τέσσερα παιχνίδια στη σειρά. Πριν από αυτό η Γουέστ Χαμ νίκησε τη Χαλ Σίτι 1:0 και την Μπέρνλι 1:0, και πιο πριν έπαιξαν ισοπαλία με τη Λίβερπουλ 2:2.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αρχή αυτού του πρωταθλήματος επίσης δεν εντυπωσίασε με το παιχνίδι της. Αλλά δεν είναι έκπληξη, η ομάδα για άλλη μια φορά βίωνε την περίοδο προσαρμογής, κάτι που οι “κόκκινοι διάβολοι” έχουν ξεπεράσει, κατά τη γνώμη μου, πολύ πολύ καλά. Νίκη στην ακραία περιοδεία πάνω από τη Σάντερλαντ 3:1 ήταν η τέταρτη στη σειρά, καθώς και αύξησε τον αριθμό των αήττητων αγώνων έως 11 σε μια σειρά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι φαβορί του προσεχούς αγώνα. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε μεταξύ τους αναμετρήσεων η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε δύο νίκες, μία φορά κέρδισε η Γουέστ Χαμ, τα άλλα δύο παιχνίδια έληξαν με ισοπαλία. Τελευταία φορά οι ομάδες συναντήθηκαν στα τέλη Νοεμβρίου στο ματς του Κυπέλλου Αγγλίας, τότε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός έδρας της δεν άφησε καμία ευκαιρία στα “σφυριά” – 4:1. Πιστεύω η ενδεκάδα του  Μουρίνιο, έχοντας αισθανθεί την γεύση της νίκης, δεν θα πάψει να ευχαριστεί τους οπαδούς της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη 2 με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *