The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γουέστ Χαμ εναντίον Λέστερ

WestHam-Leicester-24.11

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Το 13ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα ανοίξει η αναμέτρηση μεταξύ Γουέστ Χαμ και Λέστερ Σίτι. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων δεν αποκάλυψαν το φαβορί, πιστεύοντας ότι οι αντίπαλοι έχουν ίσες πιθανότητες επιτυχίας. Αλλά εδώ είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αν οι «αλεπούδες» σε γενικές γραμμές έχουν καλή εμφάνιση, βρήκαν το παιχνίδι τους και δείχνουν σταθερότητα, τα «σφυριά» είναι τώρα εντελώς ακατανόητοι, η φόρμα της ομάδας τους Μόγιες είναι πολύ άσχημη.

Στη ζώνη του υποβιβασμού

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Γουέστ Χαμ κατάφερε να κερδίσει μόνο μία φορά, ήταν στον αγώνα του Λιγκ Καπ εναντίον Τότεναμ, όπου οι Λονδρέζοι έχουν νίκησει με σκορ 3:2. Επίσης σημειώθηκαν ήττες από την Μπράιτον, Λίβερπουλ και Γουότφορντ, και μια ισοπαλία με την Κρίσταλ Πάλας. Στην βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Γουέστ Χαμ βρίσκεται στην 18η θέση, στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 9 βαθμοί.

Σταθερή Λέστερ

Η Λέστερ Σίτι όσον αφορά τα αποτελέσματα είναι πολύ πιο σταθερή από την Γουέστ Χαμ, αυτή η ομάδα στα πέντε τελευταία ματς έχει χάσει μόνο μια φορά, και η ήττα συνέβη στη συνάντηση κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ηγείται το αγγλικό πρωτάθλημα. Εκτός από την ήττα οι «μπλε» ήταν ισχυρότεροι από τη Σουόνσι, Λιντς και Έβερτον, επίσης σημείωσαν ισοπαλία με την Στόουκ. Στην κατάταξη της αγγλικής ελίτ η Λέστερ ανέβηκε στην 12η θέση, στο ενεργητικό των μελλοντικών φιλοξενουμένων είναι 13 βαθμοί. Είναι σχεδόν αδύνατο να παλέψει για την ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων, αλλά η θέση στην πρώτη δεκάδα είναι αρκετά στις δυνάμεις των «αλεπούδων».

Πρόβλεψη

Η Λέστερ Σίτι εκτός έδρας έπαιξε έξι αγώνες, στους οποίους σημείωσε δύο ήττες, ενώ η Γουέστ Χαμ στους πέντε εντός έδρας παιχνίδια – τρεις ήττες. Ο Μόγιες προς το παρόν δεν πρόσθεσε τίποτα στο παιχνίδι των Λονδρέζων και αν προσθέσει είναι μια μεγάλη ερώτηση. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους φιλοξενούμενους φαίνεται σαν μια καλή επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λέστερ δε θα χάσει με απόδοση 1,55.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *