The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γουέστ Χαμ εναντίον Μπράιτον

WestHam-Brighton-20.10

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Αύριο, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου, Λονδίνο

Το πρόγραμμα του ένατου γύρου του πρωταθλήματος της Αγγλίας στο ποδόσφαιρο θα ανοίγει η αναμέτρηση μεταξύ Γουέστ Χαμ και Μπράιτον. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι  στο πλευρό των “σφυριών” που, μετά από μια πολύ αδύναμη αρχή της σεζόν, συνήρθαν και άρχισαν να δείχνουν καλό ποδόσφαιρο και αποτελέσματα. Με τη σειρά της η Μπράιτον είναι νεοφερμένος στην ελίτ, οι παίκτες αυτής της ομάδας θα είναι ευτυχείς αν στο τέλος του τουρνουά θα καταφέρουν να διατηρήσουν τη θέση τους στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Λίγο πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού

Η Γουέστ Χαμ μετά από οκτώ γύρους στο πρωτάθλημα της Αγγλίας ήταν σε θέση να κερδίσει στο ενεργητικό της 8 βαθμούς. Αυτός ο αριθμός βαθμών αντιστοιχεί στην 15η θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, τον ίδιο αριθμό μονάδων έχουν και η Στόουκ Σίτι, Έβερτον, Μπράιτον και Σουόνσι. Η πυκνότητα στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα είναι ασυνήθιστα υψηλή, κάθε γύρος που παίζεται μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την τοποθέτηση των ομάδων.

Κρατιούνται

Η Μπράιτον έχει τον ίδιο αριθμό μονάδων με τη Γουέστ Χαμ, αλλά οι “γλάροι” έχουν ελαφρώς καλύτερη διαφορά τερμάτων. Σε πέντε τελευταία παιχνίδια η Μπράιτον έχασε τρεις φορές, μία φορά έπαιξε ισοπαλία και νίκησε τη Νιουκάστλ στο εντός έδρας παιχνίδι. Εκτός έδρας οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι τη σεζόν 2017–18 έπαιξαν πέντε παιχνίδια, στα οποία έχασαν τέσσερις φορές και μία φορά έπαιξαν ισοπαλία με τη Γουότφορντ.

Πρόβλεψη

Η Γουέστ Χαμ φανερά κερδίζει έδαφος, στην έδρα τους οι Λονδρέζοι έχουν τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες αυτής της σεζόν και μία ήττα μόνο στον αγώνα με την Τότεναμ, η οποία είναι ασυνήθιστα καλή στα εκτός έδρας παιχνίδια. Με τη σειρά της η Μπράιτον είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, εκτός έδρας αυτή η ενδεκάδα δεν παίζει ακόμη πολύ καλά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για την επικείμενη συνάντηση είναι: νίκη της  Γουέστ Χαμ με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *