The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γουέστ Χαμ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι

WestHam-ManchesterCity-01.02

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Στο πλαίσιο του 23ου γύρου η ομάδα του Λονδίνου Γουέστ Χαμ εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι. Παρά τον παράγοντα της έδρας και την καλή φυσική κατάσταση της Γουέστ Χαμ τον τελευταίο καιρό, οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι τα “σφυριά” έχουν πολύ μικρή πιθανότητα μιας θετικής έκβασης στην επικείμενη συνάντηση, αλλά τέτοια γραμμή των “παντογνωστών” μπορούμε να αμφισβητήσουμε.

Ήδη 10η

Η Γουέστ Χαμ στη σύνθεση είναι ομάδα της πρώτης δεκάδας, και τώρα, μετά τη νίκη επί της Μίντλεσμπρο, τα “σφυριά” κατάφεραν να ανέβουν στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας σ’ αυτή τη δεκάδα. Τώρα στο ενεργητικό της Γουέστ Χαμ είναι 28 πόντοι, τον ίδιο αριθμό έχει και η Στόουκ Σίτι, τέσσερις μονάδες περισσότερο έχει Γουέστ Μπρόμοβιτς, οκτώ – η Έβερτον. Ακριβώς η έβδομη θέση είναι ο στόχος για την ομάδα του Λονδίνου, επειδή αυτή η θέση πολύ δυνατόν να γίνει θέση των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Στην έδρα της η Γουέστ Χαμ στην τρέχουσα σεζόν στα πλαίσια της Πρέμιερ Λιγκ έπαιξε 11 παιχνίδια, όπου σημείωσε πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες τέσσερις ήττες.

Ήδη πέμπτη

Με τη σειρά της η Μάντσεστερ Σίτι τον τελευταίο καιρό δεν ικανοποιούσε τους οπαδούς της στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Η ομάδα του Guardiola σε δύο ακραίους γύρους του πρωταθλήματος της Αγγλίας κατάφερε να χάσει συντριπτικά από την Έβερτον 0:4, καθώς και οδηγώντας στο σκορ 2:0 να μην κρατήσει τη νίκη στο ματς με την Τότεναμ. Αλλά στο FA Cup οι “αετοί” της Μάντσεστερ νίκησαν τους “αετούς” από το Λονδίνο με σκορ 3:0. Πριν από το επερχόμενο παιχνίδι στο περιουσιακό της ΜΣ είναι 43 πόντοι και η πέμπτη θέση στην κατάταξη.

Πρόβλεψη

Η Γουέστ Χαμ τον τελευταίο καιρό έχει προσθέσει σημαντικά από την άποψη της ποιότητας του ποδοσφαίρου, έτσι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ενδεκάδα του Σλάβεν Μπίλιτς στο επερχόμενο παιχνίδι θα δώσει μάχη στη Μάντσεστερ Σίτι, και μπορεί ακόμη να πάρει πόντους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση είναι: νίκη της Γουέστ Χαμ  με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *