The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γλάντμπαχ εναντίον Χόφενχαϊμ

BorussiaMonchengladbach-Hoffenheim-17.03

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Μπορούσια Παρκ

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ θα παίξει εναντίον Χόφενχαϊμ στον 27ο γύρο του γερμανικού πρωταθλήματος στο στάδιο “Μπορούσια Παρκ” στις 17 Μαρτίου στις 4:30 μ.μ.

Η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ ξεκίνησε τη σεζόν πολύ καλά και ευχαρίστησε τους οπαδούς της, αλλά τώρα ο σύλλογος βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Αυτή τη στιγμή τα «μουλάρια» καταλαμβάνουν την 9η θέση στη Μπουντεσλίγκα, αφού κατάφεραν να γεμίσουν το ενεργητικό τους με 35 βαθμούς μετά από 26 συναντήσεις. Η Γκλάντμπαχ επιτίθεται αρκετά έντονα και με αυτοπεποίθηση, κατάφεραν να στενοχωρήσουν τους αντιπάλους 33 φορές, αλλά η άμυνα στερείται δεξιοτεχνίας, έχασε 39 γκολ. Στα προηγούμενα έδρας παιχνίδια η Γκλάντμπαχ έπαιξε ισοπαλία με τη Βέρντερ 2:2, έχασε από την Ντόρτμουντ 0:1 και τη ΡΜ Λειψίας 0:1.

Η Χόφενχαϊμ την περασμένη σεζόν εντυπωσίασε όλους με το παιχνίδι της, η ομάδα ήταν σχεδόν η κύρια αίσθηση. Αυτό το έτος όλα δεν είναι τόσο ομαλά, η ομάδα βρίσκεται στην Μπουντεσλίγκα στην 7η θέση, κατάφερε να σκοράρει 38 βαθμούς στις 26 συναντήσεις. Στην επίθεση οι “μπλε-άσπροι” φαίνονται ισχυροί και σίγουροι, σκόραραν 43 γκολ, η άμυνα έχει προβλήματα, έχασε 38 γκολ. Στους προηγούμενους αγώνες εκτός έδρας η Χόφενχαϊμ κέρδισε την Άουγκσμπουργκ 2:0, έπαιξε ισοπαλία με την Χερτα 1:1 και έχασε από την Σάλκε 1:2.

Πρόβλεψη

6 παιχνίδια στη σειρά εκτός έδρας η Χόφενχαϊμ δεν μπορεί να κερδίσει την Γκλάντμπαχ. Οι «χωριάτες» εκτός έδρας παίζουν ασταθές αυτή τη σεζόν, και παρόλο που τα «μουλάρια» δεν είναι σε καλύτερη τους φόρμα, εντός έδρας θα πρέπει να σκοράρουν βαθμούς το Σάββατο. Στοίχημα: Η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ δεν θα χάσει με χάντικαπ 0 με απόδοση 2,07.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *