The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γκρέμιο εναντίον Γοδόι Κρους

Gremio-GodoyCruz-10.08

Κόπα Λιμπερταδόρες Γύρος των 16, Παιχνίδι 2

Πέμπτη, 10 Αυγούστου, 1:15 π.μ.  Ώρα Ελλάδας

Αρένα ντο Γκρέμιο, Πόρτο Αλέγκρε

Στο δεύτερο αγώνα των 16 του Κόπα Λιμπερταδόρες η βραζιλιάνικη ομάδα Γκρέμιο εντός έδρας της θα φιλοξενεί την αργεντινή ομάδα Γοδόι Κρους. Ο πρώτος αγώνας αυτής της αντιπαράθεσης έκλεισε με ελάχιστη νίκη της Γκρέμιο 1:0. Στον επερχόμενο αγώνα οι bookmakers είναι στην πλευρά της Γκρέμιο, η οποία έχει πολύ καλή σεζόν, με τέτοια γραμμή πονταρίσματος είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς , αλλά δεν πρέπει να υποτιμούμε την αργεντινή ομάδα που θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να περάσει στο πιο διάσημο τουρνουά της Νότιας Αμερικής.

Η δεύτερη στη Βραζιλία

Η Γκρέμιο μετά από 19 γύρους βρίσκεται στη δεύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Βραζιλίας. Στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 39 πόντοι και -8 βαθμούς διαφορά από τον ηγέτη Κορίνθιανς. Στη φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες η Γκρέμιο κέρδισε το τουρνουά σε αντιπάλους όπως η Γκουαρανί, Μουνισιπάλ Ικίκε και Zamora.

Η ομάδα από την Αργεντινή

Με τη σειρά της η Γοδόι Κρους ήταν μόλις η δεύτερη στον όμιλο Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου, επίσης, έπαιξαν η Ατλέτικο Μινέιρο, Libertad, Sport Boys. Το πρόβλημα της Γοδόι Κρους είναι ότι το πρωτάθλημα της Αργεντινής έχει ήδη ολοκληρωθεί, δηλαδή αυτή η ομάδα δεν έχει μια σταθερή αγωνιστική πρακτική. Αλλά από την άλλη πλευρά, είναι πολύ δυνατόν να πάρει ένα γκολ πίσω στην Γκρέμιο, οπότε η αργεντινή ομάδα πηγαίνει στη Βραζιλία με στόχο να νικήσει τον αντίπαλό της.

Πρόβλεψη

Η Γκρέμιο είναι μια αρκετά αποτελεσματική ομάδα, και η Γοδόι Κρους πρέπει να σκοράρει, αν η ομάδα θέλει πραγματικά να προκριθεί στο επόμενο στάδιο του Κόπα Λιμπερταδόρες. Σε αυτήν την περίπτωση το στοίχημα στο παραγωγικό ματς έχει μια καλή ευκαιρία να περάσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: σύνολο κάτω των 1,75 με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *